jde o toto

Tak to vypadá, že mě padá benzín, ale ne přes přepad, ale přímo od čerpadla. Těsně před rampu podávání paliva jsem namontoval jednocestný zpětný ventil. Auto jsem nechal cca 24 hodin chrnět a pokusil jsem se nastartovat. Po cca vteřinovém /možná malilinkato více/ protočení bez problémů chytl. Dříve bych to napoprvé vůbec nenastartoval. Tam ten u přepadu jsem neměnil, zatím jsem neměl za co, ale dle mého to tím nebude ...... ruční natlakování jsem také dělal, vždy jsem slyšel jak čerpadlo sepne v pohodě a po chvilce začalo tzv. mrčet /bylo natlakováno/. Chytlo to lépe, ale pořád nic moc.T613 píše:regulatory jsi teda menil za jine a porad stejne?
vis co jeste zkus pred startem natlakovat benzin rucne, proste podrz 12V na cerpadle at ti natlaci hadice a pak zkus start, tim budes simulovat to ze tam ten ventil mas
zzeli: a co mu ta petka jako rekne? popis to

Premyslis nad tim spravne, ale ta petka ti proste v nicem nepomuze, nic ti nerekne. Aby to rucne jakoze natlakoval (simuluje sytic) je taky polovicni pravda protoze v tu chvili tam bude tlak i benzin a chytne to hned. Ale tady je potreba docilit toho aby ten benzin tam byl treba za 24h a jak pises tlak tam byt nemusi. Ono taky co by tam delal kdyz ho tam nema co vytvorit a udrzet, ten tam je jenom od pumpy, po vypnuti mozna nejakou kratkou dobu a pak spadne at uz pres pumpu nebo ho povoli regulacni ventil.zzeli píše:Kdyz to natlakuje rucne predem, tak mu to podle me chytne. Je otazka, jestli pri odstaveni auta jen klesne tlak, coz rikas, ze je normalni a je fakt, ze po delsi dobe (treba mesic) urcite klesne. Jenze on mu klesne moc a mozna, ze se mu v rampe udela treba i vzduchova bublina. Kdyz tu hadicku zpetneho vedeni odpoji a da tam petku, tak muze po zhasnuti motoru sledovat kolik benzinu mu z rampy odteka v prubehu casu. Podle toho pozna, jestil ma spatny ventil (nejspis menen nebyl a zatim ani neni duvod, pokud se nevi jiste, ze je spatny)....ze hodne spatne drzi tlak nebo dokonce tesni tak spatne, ze se rampa zavzdusnuje z toho prepadu. Protoze je divny, ze se mu to tak dlouho tlakuje, kdyby palivova cesta byla jen bez tlaku, ale plna paliva, tak se to pri pumpovani cerpadla natlakuje okamzite.
Paklize bude ten ventil ok, tak je potreba hledat na vedeni od nadrze po rampu, jestli to neni nekde deravy a nevzlina/netece to tam, cimz by se to zavdusnilo taky a zase bude dlouho trvat, nez se to natlakuje kvuli te vzduchove bubline. Ale to by bylo podle me okolo auta citit, ze to smrdi benzinem.
Musim ale zase rict, ze palivovou soustavu BWM dobre neznam a jen pisu co me intuitivne napada a co bych zkousel ja, kdybych mel stejny problem. Je fakt, ze v jednom z predchozich aut jsem si s problemem dodavky paliva dost uzil
tento ventil musi byt hned za pumpou, u listy nema vubec zadny vyznamfredy píše:Tak to vypadá, že mě padá benzín, ale ne přes přepad, ale přímo od čerpadla. Těsně před rampu podávání paliva jsem namontoval jednocestný zpětný ventil. Auto jsem nechal cca 24 hodin chrnět a pokusil jsem se nastartovat. Po cca vteřinovém /možná malilinkato více/ protočení bez problémů chytl. Dříve bych to napoprvé vůbec nenastartoval. Tam ten u přepadu jsem neměnil, zatím jsem neměl za co, ale dle mého to tím nebude ...... ruční natlakování jsem také dělal, vždy jsem slyšel jak čerpadlo sepne v pohodě a po chvilce začalo tzv. mrčet /bylo natlakováno/. Chytlo to lépe, ale pořád nic moc.T613 píše:regulatory jsi teda menil za jine a porad stejne?
vis co jeste zkus pred startem natlakovat benzin rucne, proste podrz 12V na cerpadle at ti natlaci hadice a pak zkus start, tim budes simulovat to ze tam ten ventil mas
něco takového jsem tam dal .....
Právě jsem o tom před chvilkou geglal s mladym a také to říkal. Hned zítra to dám k čerpadluT613 píše:tento ventil musi byt hned za pumpou, u listy nema vubec zadny vyznamfredy píše:Tak to vypadá, že mě padá benzín, ale ne přes přepad, ale přímo od čerpadla. Těsně před rampu podávání paliva jsem namontoval jednocestný zpětný ventil. Auto jsem nechal cca 24 hodin chrnět a pokusil jsem se nastartovat. Po cca vteřinovém /možná malilinkato více/ protočení bez problémů chytl. Dříve bych to napoprvé vůbec nenastartoval. Tam ten u přepadu jsem neměnil, zatím jsem neměl za co, ale dle mého to tím nebude ...... ruční natlakování jsem také dělal, vždy jsem slyšel jak čerpadlo sepne v pohodě a po chvilce začalo tzv. mrčet /bylo natlakováno/. Chytlo to lépe, ale pořád nic moc.T613 píše:regulatory jsi teda menil za jine a porad stejne?
něco takového jsem tam dal .....
musis ho dat s kouskem hadicky hned za cerpadlo abys mel benzin v cele soustave, nastartuj a nech to den stat, potom muzes u motoru odpojit privod do listy a podivat se jestli vytece benal (bez tlaku)
nebo si muzes vzit 3m pruhledne hadice a docasne ji napojit na okruh a tam bys to videl i bez sundani, muzes tam i nechat ten manometr a kazdou hodinu zapisovat jak pada/nepada tlak
proste udelej takovou studii a povysime te tady na MGR