Svítí kontrolka mazání
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
olouch
Svítí kontrolka mazání
Zdravím, mám problém
, koupil jsem druhou e38 s přeraženou jednou ojnicí na pravým prvním válci, tak jsem udělal kapku opravu na punk a dal jsem tam jednu ojnici z jednoho motoru co je dárce orgánu. nastartoval, jsem tak cvaká ale to snad přestane ale při volnoběhu se rozsvítí tlak oleje ale stačí zvýšit jen kapku volnoběh a je to ok cca 100 otáček a je to cajk. Oleje jsem tam dal 5W 40. Chystám se změřit tlak oleje jaký je ideální tlak oleje při volnoběhu a při zvýšených otáčkách. popřípadě nějaký typy?
-
zzeli
Re: Svítí kontrolka mazání
Jestli mas moznost vyzkouset jiny cidlo oleje, tak zkus, pokud ne, tak shod vanu a koukni na cerpadlo, jestli je prisroubovany jak ma. No vlastne bych zacal tou vanou, protoze zkontrolovat je to potreba. Vratit vypadany srouby, dopnout retez a vykydat bordel na dne vany. Mozna tam mas rozpadlou listu a ucpava to saci kos. Takze nevahej, je to pohodova a prijemna prace, zvladne to kazdy.
Edit: I kdyz jestli jsi menil ojnici, tak jsi na cerpadlo asi koukal ne?
Edit: I kdyz jestli jsi menil ojnici, tak jsi na cerpadlo asi koukal ne?
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
-
olouch
Re: Svítí kontrolka mazání
jo to jsem koukal na čerpadlo
a i čistil možná to je kámen úrazu
. vyzkouším to čidlo oleje a změřím tlaky.