Dětská autosedačka-softkůže
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- calif
Dětská autosedačka-softkůže
Zdravím,budu kupovat tu větší autosedačku co zůstává připoutaná v autě, mám tu měkčenou kůži, a zadní sedadla jsou v super stavu, co pod tu sedačku dát aby to tam nezpůsobilo permanentní otlaky?? ta sedačka asi nebude zespod placatá a rovná....stačí nějaká složená deka?? osobní zkušenost?
E36 325i ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
- Filozof
Re: Dětská autosedačka-softkůže
dávám složenou deku 3roky jak říkáš a pod druhou sedačku nic ona je nějaká vyměkčená s polstrem tu tam mám 8měsíců a prohazuji sedačky a občas je sundám cca 4-6x ročně a ošetřím kuži nějakým krémem na kuži a předtím pročistím. Jinak luxuji auto dost často co týden až dva aby bylo všude čisto. Po dětech a rohlíku či nějakém pití se občas objeví něco na sedačce ale více jim nedovolím do auta. Takže opatrně s jídlem co jim člověk dovolí. Asi bych byl opatrnej třeba ohledně čokolád nebo nějakého kakaa...to se pak blbě čistí a v autě to není dovoleno 
Kamarád vozil nějakej molitan podsedák co je na židli a je silnější pár cm a byl stím spokojenej v 5er s kůží. A když jsme tam jeli tak v pohodě nic jsem necítil že by bylo vymačkáno v sedačce ani nebyla zničená po 5ti letech.
Občas je asi taky fajn si tam sednout párkrát do roka někoho svézt vzadu at to má stále tvar pro zadek a používat ten molitan či silnější deku značka ideál a nemáš se čeho bát.
Kamarád vozil nějakej molitan podsedák co je na židli a je silnější pár cm a byl stím spokojenej v 5er s kůží. A když jsme tam jeli tak v pohodě nic jsem necítil že by bylo vymačkáno v sedačce ani nebyla zničená po 5ti letech.
Občas je asi taky fajn si tam sednout párkrát do roka někoho svézt vzadu at to má stále tvar pro zadek a používat ten molitan či silnější deku značka ideál a nemáš se čeho bát.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

- calif
Děkuji Filozofovi za fundovaný rozbor, zachovám se dle tvých rad.
E36 325i ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
-
JaraX
já tam dávám podsedák co je na židle, když třeba člověk sedí venku na posezení. vyrábí se i přímo podložky.
https://www.google.cz/webhp?sourceid=ch ... da%C4%8Dku
https://www.google.cz/webhp?sourceid=ch ... da%C4%8Dku
BMW service expert - http://www.jarax.net