jsem prostě děsně konfliktní člověk
HiFI systém
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
Re: HiFI systém
hele me zase serou naftový motory prostě no doprdele 

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
- Kuboš
- Kontaktovat uživatele:
Sak alspon se to tu hybe...sranda musi byt, ne?Snejk píše:hele me zase serou naftový motory prostě no doprdele
e38- 740D nafta forever 
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
ale k tématu. už to bylo naznačeno. je to DSP system kterej s tim radiem nema nic společnýho.... mužeš si nechat to svoje starý radio. DSP je nadstavbovej system, a je jedno jestli na tvoje radio vpředu nebo tuner vzadu (dvě identický zařízení... když to předni radio daš dozadu k navi bude ti taky hrat a maš uctyhodný 2 kazetový mechaniky... neber to
) no ale musel by sis dat DSP zesilovač a propojit s radiem a pak dal roztahat všech 10 repro + SUB... a pak ti to pojede... jo a musiš vykopat mincovnik vedle radia a dat si tam DSP ovladaci kostičku s displejem... a pak to bude komplet 
je to voser prace ale da se to. co by ne... ale určitě to tam nejde naprogramovat
je to voser prace ale da se to. co by ne... ale určitě to tam nejde naprogramovat

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
- Kuboš
- Kontaktovat uživatele:
Jasny, ale je to nahovnec. Moc prace a premysleniSnejk píše:ale k tématu. už to bylo naznačeno. je to DSP system kterej s tim radiem nema nic společnýho.... mužeš si nechat to svoje starý radio. DSP je nadstavbovej system, a je jedno jestli na tvoje radio vpředu nebo tuner vzadu (dvě identický zařízení... když to předni radio daš dozadu k navi bude ti taky hrat a maš uctyhodný 2 kazetový mechaniky... neber to) no ale musel by sis dat DSP zesilovač a propojit s radiem a pak dal roztahat všech 10 repro + SUB... a pak ti to pojede... jo a musiš vykopat mincovnik vedle radia a dat si tam DSP ovladaci kostičku s displejem... a pak to bude komplet
e38- 740D nafta forever 
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
je. asi jako když přesedneš z 725tds do 740
najednou zjistiš že to hraje (jede)
(ja snad nebudu moct ani na mělnik bo po mě normann skočí a uděla ze mě palivo do naftáka)
(ja snad nebudu moct ani na mělnik bo po mě normann skočí a uděla ze mě palivo do naftáka)

- T613
no pokud DSP nemas tak ti to asi reknu tak, nez kuchat cele auto a dodelavat tento system, ktery je koncepcne 15 let stary, tak uz je lepsi si koupit poradne repro a natahnout si svoji muziku se svym radiem. Je jasne ze DSP je lepsi nez obyc audio, ale jinak je to mladsi doba kamenna oproti dnesnimu audiu za par stovek 
- Kuboš
- Kontaktovat uživatele:
Snejk píše:je. asi jako když přesedneš z 725tds do 740najednou zjistiš že to hraje (jede)
e38- 740D nafta forever 
- Kuboš
- Kontaktovat uživatele:
O tom jsem taky premyslel...ono to hraje pekne, me se to libi, ale chtelo by to lepsi kvalitu. A s tim novym radiem, nevim nevimT613 píše:no pokud DSP nemas tak ti to asi reknu tak, nez kuchat cele auto a dodelavat tento system, ktery je koncepcne 15 let stary, tak uz je lepsi si koupit poradne repro a natahnout si svoji muziku se svym radiem. Je jasne ze DSP je lepsi nez obyc audio, ale jinak je to mladsi doba kamenna oproti dnesnimu audiu za par stovek
e38- 740D nafta forever 
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
jelikož maš radiotuner vč. všeho přímo u ruky...a je 1DINovej tak neni nic jednoduššího než si koupit přechodku BMW/ISO a připojit tam jakýkoli radio...klidně i s DVD... když budeš chytrý a koupíš značkové tak za 1000kč koupiš převodnik na ovladani volantu. a už tímhle zvedneš hodnotu svého audia do jiné dimenze... nemluvim o funkci DVD, MP3 nebo třeba TV+GPS... zaleži na kusu... pak se už rovnou tedy dostavaš do situace... kdy maš relativně dobrý zesilovač (radio alpine, pioneer, no ono jakykoli je lepší jak to, co tam je doted) a máš přímej náhon k reprákům.. takže sundat tapec a současné dvoupásmové reproduktory(13cm) mužeš nahhradit jinýma (13cm)... uplně jednoduše. tim se ale dostaneš do situace že si pravě vyhodil prachy protože jak sem nedavno na te e39 tuhle výměnu provedl... tak se nestalo vubec nic... protože 13cm repro a daný objem toho prostě víc nezmuže a myslím že i ty 10 let stare reproduktory byly naladěny na "maximum"... možna si polepšiš o citlivost... ale o čistotu projevu/hlasitost nebo nedejbože víc basů... nikdy
¨. ale to jine radio ti to posune o dost dál než to je... a pak už jen vhodný SUB do kufru a maš pradni audio....
t613 to vzal z gruntu tuzersky celý. prostě všechno rozřezal a nacpal tam o hodně větší reproduktory čímž to přesunul přesně tam, kam by to každý chtěl... ono v e32 když maš v tom sloupku u nohy asi 5x víc objemu a eště tam daš 170cm repro tak už je to taky jina liga... než když vyměníšš ty origo 13cm za jiné.. to si zas tam kde si byl ( viz dacanova e32 bývalá, repro všude vyměněno za poměrně masivní 13cm ground zero... a hovno hovno z toho). takže pokud nechceš dělat tuzera a třeba jako v e65 nenacpeš nějake větší repro pod sedačky.... tak s tim už víc neuděláš. tim radiem to poladíš dostatečně a bude to aspon technologicky smysluplný protože DVD plný mp3 vs 6cd changer už něco znamená....
t613 to vzal z gruntu tuzersky celý. prostě všechno rozřezal a nacpal tam o hodně větší reproduktory čímž to přesunul přesně tam, kam by to každý chtěl... ono v e32 když maš v tom sloupku u nohy asi 5x víc objemu a eště tam daš 170cm repro tak už je to taky jina liga... než když vyměníšš ty origo 13cm za jiné.. to si zas tam kde si byl ( viz dacanova e32 bývalá, repro všude vyměněno za poměrně masivní 13cm ground zero... a hovno hovno z toho). takže pokud nechceš dělat tuzera a třeba jako v e65 nenacpeš nějake větší repro pod sedačky.... tak s tim už víc neuděláš. tim radiem to poladíš dostatečně a bude to aspon technologicky smysluplný protože DVD plný mp3 vs 6cd changer už něco znamená....

- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
kdybys měl navi tak si kompletka v prdeli.. protože nemáš to radio kam umistit, b je v kufru takže bys musel bastlit kilák drátů a radio schovavat kamsi do kastliku a nebo nějaký mp3 interface alá intravee apod... ale to se nezbaviš toho 4x20w pseudozesilovače který to origo radio má... a musel bys to prostě od píky přebastlit a tam by ses dostal na mnohem vyšší peníze a ty si šetři na opravu motoru... takže na upgrad máš výhodnější startovací pozici.. ty daš radio + převodnik iso za 150kč + ovladač z volantu a si vysmaty člověk