me osobne nejvic sere ta 80ka na jižní spojce, hlavně její zrušení večer. jezdím tam večer často a byl sem moc rád že sem ji mohl legalně profrčet 100-110 a všude prazdno a sapon sem jel... ted je ta svinska spojka cela proradarovana od zacatku do konce (i mezi useky) a ty jak čurak posranej jedeš 80 na uplně prazdny třiproudý silnici... hm nesralo by me to jezdit ve favoritu tam je to nadzvukova rychlost ale v 7er mě to totalně ničí, ubíjí, žere mi to palivo, emise, hluk.. sere mě to nejvic. a bude to jen horší a horší. ten protest nebyl jen kuli 50ce nekde tamhle na magistrale, ten protest nesl hlavni slogan "motorismus neni zločin"... a o tom to je ... cela společnost tech kriplu se k tomu tak stavi. samy omezeni, omezeni, omezeni jen aby ty si byl nasrany a platil co nejvic a když se proti tomu nikdo jinak neozve tak to tak pude dal... naserou nam na hlavu budem platit dane z kilometru vjezdu do centra a za chvili nam seberou bmw, daji nam na vyber bud vezeni nebo fabii na leasing abysme neškodili a kdovico

prostě je to sráčovina vymytejch palicí co nevědi za co chtít prachy, dneska sem celej den jezdil po praze a už mě to sere, potkal sem asi 50 děr který sou jak po granátu do toho vjet trrochu rychle tak nnemam kolo, a opravuje to někdo? ani hovno... ja v 7er skaču jak kašparek na perku když jedu a to je kdekoliv. ... silnice totalně na sračku uplně všude... ale hlavně že je dražší znamka a maj dalši korunu na litru benzinu a vyrobili si dalšich 150 mist a duvodu kde zaplatiš pokutu... no to je prostě na vomrdani... a nějaký snižnovani hluku... přesně pičovina jako svině ... pulka aut tam pojede podřazena větši otačky větši bordel... akorat hovna... k čemu sou 50ky tamhle skoro za prahou na d1 na chodově kde je nejbližší dum kilometr... ale hlavně že tam stoji pakoš s radarem... tfuj