E38 mapy do navigace a zapojení telefonu.....

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Conscious

Re: E38 mapy do navigace a zapojení telefonu.....

Příspěvek od Conscious »

CZ mapy mám origo ale nejde mi ven z mechaniky DVDčko. :lol: :mrgreen: Ještě tu pak mám německo a francii. Ale ty telefony jsou dobrá haluz. :lol: Na co mobil v kufru mi není jasný teda. :mrgreen: Jinak SIM karta se strká do kufru - vlevo jak je changer a navigace je vedle toho takový okýnko v tapecu a když ho otevřeš tak bys měl koukat na takovou černou podlouhlou krabičku která má nahoře štěrbinu. Strká se tam nevylomená SIM (velká) čipem dolů a do kufru (k sobě). No s těma telefonama... já bych asi koupil celou loketku i s telefonem,někde musí být připojení pod loketkou co tam máš teď i když řešení telefon na konzoli a loketka bez něj vidím prvně teda. A k dotazu jak zjistit majitele auta... jedině z TP pokud tam je zapsáno více majitelů nebo teda přes známýho na DI zkusit dohledat vlastníky podle VIN. Ale do toho já bych se nepouštěl páč bych nerad náhodou zjistil třeba že auto šlo z ruky do ruky jak pětikačka a jsem pětadvacátej majitel. :mrgreen: :lol:

Ještě zneužiju tvůj topic ke svým dotazům: Proč nejde ven z navigace disk? Jak přinutit changer číst,je mrtvej,jen načte info že tam je disk ale přehrát ho nechce (samo mám disky daný správně. :mrgreen: :lol: A nakonec jen informativně: Když třeba přijedu a vypnu motor,klíček a tak... A vlezu do kufru tak z místa kde je changer,navi,telefon a zesík něco hučí. Jako motorek nebo ventilátor... Co to může být?
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
Conscious

Příspěvek od Conscious »

T613 píše:jsi slepy vsak to ma vyrezanou diru v tapecu, ale radsi mi rekni na co kdo potreboval v kufru telefon :lol:
ze by tam jezdil tajny agent nebo nejaky bodyguard jezdil v otevrenem kufru a hlidal okoli :lol: :lol: :lol:
No... podle mě tam je proto,že když byla osoba které se volá zrovna venku... tak aby nemusela lézt do auta páč jak známo je to strašně vysilující. :lol:
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

kufr je neprustřelny a v připadě nouze se tam ministr zavřel a jelo se... telefon a bar byl samořejmostí v kufru :D
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
radek735i

Příspěvek od radek735i »

nevím proč tam byl telefon v kufru :D , to se ptám já!! vy jste tady přes bavoráky.......

ten držák na telefon co je vepředu je podle mě origo ,akorát je trochu vylomenej ale ten telefon do něj pasuje........myslíš že měl být původně v loketce a někdo vyměnil loketku?nemá tam díru na telefon.

na tý fotce jak je ten telefon v kufru jsou sice 2 dirky v tapecu ale to jsou fakt jen díry :D
pak je tam i normálně konektor a kabely a vypadá to komplet akorát v interieru prostě nevím kam by seto mělo zapojit..... kdysi jsem řešil rádio a vyndaval všechny ty pakárny za CD changerem a pokud mi pamět slouží dobře zdá se mi že tam byl i modul na telefon SIEMENS.

jak je to s tou kartou to si koupím další sim? nebo si musim zaplatit nějakou službu??

Rád bych zajel odkud jsi? já jsem z Týna nad Vltavou - Jižní Čechy
radek735i

Příspěvek od radek735i »

Conscious píše:CZ mapy mám origo ale nejde mi ven z mechaniky DVDčko. :lol: :mrgreen: Ještě tu pak mám německo a francii. Ale ty telefony jsou dobrá haluz. :lol: Na co mobil v kufru mi není jasný teda. :mrgreen: Jinak SIM karta se strká do kufru - vlevo jak je changer a navigace je vedle toho takový okýnko v tapecu a když ho otevřeš tak bys měl koukat na takovou černou podlouhlou krabičku která má nahoře štěrbinu. Strká se tam nevylomená SIM (velká) čipem dolů a do kufru (k sobě). No s těma telefonama... já bych asi koupil celou loketku i s telefonem,někde musí být připojení pod loketkou co tam máš teď i když řešení telefon na konzoli a loketka bez něj vidím prvně teda. A k dotazu jak zjistit majitele auta... jedině z TP pokud tam je zapsáno více majitelů nebo teda přes známýho na DI zkusit dohledat vlastníky podle VIN. Ale do toho já bych se nepouštěl páč bych nerad náhodou zjistil třeba že auto šlo z ruky do ruky jak pětikačka a jsem pětadvacátej majitel. :mrgreen: :lol:

Ještě zneužiju tvůj topic ke svým dotazům: Proč nejde ven z navigace disk? Jak přinutit changer číst,je mrtvej,jen načte info že tam je disk ale přehrát ho nechce (samo mám disky daný správně. :mrgreen: :lol: A nakonec jen informativně: Když třeba přijedu a vypnu motor,klíček a tak... A vlezu do kufru tak z místa kde je changer,navi,telefon a zesík něco hučí. Jako motorek nebo ventilátor... Co to může být?
to hučí Changer né?? mělo by to stichnout po chvíli .......původně jsem myslel že mi hučí lednička ale ta jaksi nejde.... :-(
radek735i

Příspěvek od radek735i »

a nikdo jiný nemá k dispozici CD s mapami?? chci tu navigaci alespon vidět když už jsem si dopřál koupi E38......
ten telefon asi bude kompletní našel jsem i tu zdířku na simku takže jí dneska koupim a zkusim to :) akorát to nejde elektricky stále :-( na rádiu vedle obrazovky nahoře jsou 3 diody a podtim tlačítko sluchátka - ty diody ukazujou signál nebo tak něco? kdysi to svítilo červeně a ted nic...nebo co to vůbec je?to auto měl předtím nějakej mlaďoch co si myslel že je mistr světa v driftu :-( takže to něco zažilo ,alespon že to má origo 220tis. km
Conscious

Příspěvek od Conscious »

Nevím právě,ale proč by běžel když ho nepouštím? :?: Ty diody jsou k telefonu,červená bliká když nemáš simku nebo je neregistrovaná. ;)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

omg to huči větrák ve videomodulu. ten jede 15min s autem než spi. že vas to udivuje :) zni to jako když huči trafostnice...
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
evlo

Příspěvek od evlo »

2010 nebo 2009 mapy jsou normane na tpb

diody mam odzkousene a je to zelena sviti pri hovoru, cervena je nereg. sim/neni sim, zluta je roaming

tusim ze to stejne se doctes i v manaualu - nedavno jsem ho poprve otevrel a je studnice informaci :)
radek735i

Příspěvek od radek735i »

co to je tpb??

Kde seženu manuál?
Odpovědět