Servotronic - dělá si co chce - klínový řemen

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Re: Servotronic - dělá si co chce

Příspěvek od Tomas735i »

Hmmm tak mám problém zpátky, ovšem jsem zjistil kde :) . Taky mi klouže řemen :x .. Jelikož byl ten původní na místech už zpuchřelý tak jsem koupil nový. Těšil jsem se že už to bude v pořádku, nastartuju a to samé. :x Super je taky to, že ikdyž to napnu naplno tak je to pořád volnější. Přijde mi, že je už špatná ta pružina co to má napínat.. Jak to řešíte? Asi mi nezbyde nic jinýho než jí za ty nekřesťanský peníze co stojí koupit, co... :x A myslíte že by to mohlo být vůbec tím? Já si myslím, že jo..
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Tomas735i píše:Hmmm tak mám problém zpátky, ovšem jsem zjistil kde :) . Taky mi klouže řemen :x .. Jelikož byl ten původní na místech už zpuchřelý tak jsem koupil nový. Těšil jsem se že už to bude v pořádku, nastartuju a to samé. :x Super je taky to, že ikdyž to napnu naplno tak je to pořád volnější. Přijde mi, že je už špatná ta pružina co to má napínat.. Jak to řešíte? Asi mi nezbyde nic jinýho než jí za ty nekřesťanský peníze co stojí koupit, co... :x A myslíte že by to mohlo být vůbec tím? Já si myslím, že jo..

Nevím, jak to má benzínová verze, ale tédeeso má takový šponovák přibližně v prostředku prsou v horní části motoru, podobající se malému tlumiči, ten se mi jednou seknul a měl jsem stejný problém, co ty, řemen byl úplně volnej, tenkrát jsem ho vyndal trochu rozchodil a vrátil ho zpět, od tý doby klid, musím zaklepat. Už už jsem málem objednal nový šponovák, ale věřím, že se tenhle problém zas za nějakou dobu vrátí. Nevím, jestli ti to pomůže, páč nevím, jestli máte u benzínových motorů řešenný šponování řemene stejným způsobem.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas735i »

NORMANN píše:
Tomas735i píše:Hmmm tak mám problém zpátky, ovšem jsem zjistil kde :) . Taky mi klouže řemen :x .. Jelikož byl ten původní na místech už zpuchřelý tak jsem koupil nový. Těšil jsem se že už to bude v pořádku, nastartuju a to samé. :x Super je taky to, že ikdyž to napnu naplno tak je to pořád volnější. Přijde mi, že je už špatná ta pružina co to má napínat.. Jak to řešíte? Asi mi nezbyde nic jinýho než jí za ty nekřesťanský peníze co stojí koupit, co... :x A myslíte že by to mohlo být vůbec tím? Já si myslím, že jo..

Nevím, jak to má benzínová verze, ale tédeeso má takový šponovák přibližně v prostředku prsou v horní části motoru, podobající se malému tlumiči, ten se mi jednou seknul a měl jsem stejný problém, co ty, řemen byl úplně volnej, tenkrát jsem ho vyndal trochu rozchodil a vrátil ho zpět, od tý doby klid, musím zaklepat. Už už jsem málem objednal nový šponovák, ale věřím, že se tenhle problém zas za nějakou dobu vrátí. Nevím, jestli ti to pomůže, páč nevím, jestli máte u benzínových motorů řešenný šponování řemene stejným způsobem.
Jojo, je to tak jak jsi napsal.. Já se ho snažil taky rozchodit, měl jsem ho ve svěráku, roztahoval jsem ho, mačkal, nakonec zas pořádně roztáhnul... a stejně je to tak jak bylo :(
NORMANN

Re: Servotronic - dělá si co chce - klínový řemen

Příspěvek od NORMANN »

TAK VYMĚNIT!!!! :)
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas735i »

NORMANN píše:TAK VYMĚNIT!!!! :)
PECKA!!!! :D

Ale ta cena za to je teda nepochopitelná :x . Jasný, sedma je nákladný auto, ale rozumíme si :| .. za blbou pružinku.. :roll:
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

kolik kolik :D :D
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas735i »

KAMIL740 píše:kolik kolik :D :D
Prosím prosím, ta jedna malinkatá pružinka stojí 1500 Kč bez DPH :!: :!: :!:
T613

Příspěvek od T613 »

a co jsem ti psal na zacatku ... :mrgreen: no nic ...
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas735i »

T613 píše:a co jsem ti psal na zacatku ... :mrgreen: no nic ...
Taky jsem se na to mrknul po přečtění Tvojí rady ;) 8-) . Samotnýho by mě to asi nenapadlo, na žádným motoru jsem takovouhle vyfikundaci neměl :oops:
Odpovědět