lolita píše:No ono asi nebude prdel to ani sehnat a pak se pry musi autu nakodovat kdyz uz to by to tam clvoek narval, asi sranda
Což o to, sehnat, já jsem to vloni v létě sehnal, komplet vše co bylo k tomu potřeba, mě stálo fantastických 5000,- ALE: protože jsem přes prázdniny neměl čas, válelo se mi to do konce září v garáži, jak mrcha, pak přišla situace, kdy jsem potřeboval rychle peníze a tak jsem to prodal, nový majitel si stím užil při zapojování, jak mi řekl, nedůležitější, ale bylo, že musel sehnat hlavní modul z vraku, kde to el. otvírání bylo, naštěstí ho ti kluci ještě měli, teprve pak s tím byl v BMW a tam mu to nějak přes diagnostiku zprovoznili, tak nějak mi to řekl nový majitel, kterýmu to teď maká v autě. Jestli si to přečte, jakože určitě jo, tak k tomu dodá určitě svý poznatky.
jen dodam že v BMW mi nepomohli ani piču, umí hovno, stačí vzít genereal modul z toho auta, ted už vím že to takovej ojeb není, da se to cely pořešit za den v klidku. ale sehnat to.
potrebuju udelat 4ks na e32. kdyby mel zajem nekdo dalsi z prahy, tak mi je muze dovalit a ja to poslu v jednom baliku. nejak zvlast to nespecha, nicmene bych to chtel poslat behem pristiho tydne.
ex e32 750 iL
ex e34 520iA
ex e38 730 (na patologii), ex e32 750i, ex e30 NOVĚ MacBook Pro 15 (2018)
Zdravim... som tu novy.. ale nebudem zakladat nove tema.. a hodim to sem kedže sa to tyka toho..
Mam v aute origo hydraulicke otvaranie kufra.. ale predchadzajuci majitel mi povedal že je tam malo oleja.... v tom serve...
ten elketrické dovieranie a zatvaranie mi ide.. ale to hydraulicke otvaranie nie.. musim ručne..
Aj ked hned po otvoreni taham veko nahor.. tak citim odpor.. ako keby olej... ale po chvilke par sekund kedy dovrčí pomaly to serva to už ide.. lahko..
Pri otvorenom kufry a stlačni toho tlačítka pre zatvorenie to zasa vrčí.. začne pomaly tahat dole.. ale v 1/3 to padne cele dole.. ako keby tam bolo fakt malo oleja..
Može to byt tym olejom...
Som pozeral a je vidiet v mieste toho serva za baterkou zaschnuty postekany olej...
Aky ide tam olej? a ako sa to plni to servo cez ktory šrúb.. ?
LiPi píše:Zdravim... som tu novy.. ale nebudem zakladat nove tema.. a hodim to sem kedže sa to tyka toho..
Mam v aute origo hydraulicke otvaranie kufra.. ale predchadzajuci majitel mi povedal že je tam malo oleja.... v tom serve...
ten elketrické dovieranie a zatvaranie mi ide.. ale to hydraulicke otvaranie nie.. musim ručne..
Aj ked hned po otvoreni taham veko nahor.. tak citim odpor.. ako keby olej... ale po chvilke par sekund kedy dovrčí pomaly to serva to už ide.. lahko..
Pri otvorenom kufry a stlačni toho tlačítka pre zatvorenie to zasa vrčí.. začne pomaly tahat dole.. ale v 1/3 to padne cele dole.. ako keby tam bolo fakt malo oleja..
Može to byt tym olejom...
Som pozeral a je vidiet v mieste toho serva za baterkou zaschnuty postekany olej...
Aky ide tam olej? a ako sa to plni to servo cez ktory šrúb.. ?
Dakujem.
asi tam fakt budeš mít opravdu málo oleje, cvo přesně se tam leje za olej a kolik a kudy ti napíše rád zaručeněčlen fora Jarax, tak mu tohle napiš do SZ, on ti určitě poradí. on si tohle hydraulické otevírání kufru dodatečně do E38 dělal, takže to ví.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw