A jak to repasují ? To potáhnou novým cínem nějakou spešl metodou a vymění šváby případně ...nebo dohrají přehrají soft ?
Jak to funguje to by mě zajímalo. Studoval jsem elektro před nějakým rokem i vánoční blikající stromeček jsem si vyrobil ...
Bohužel se tomu nevěnuji ale nějaké povědomosti mám ikdyž ne profesionální. Nějaké šváby jsem si taky měnil na některých deskách ...ale někde jsou potřeba pořádné infra mašinky ... Čipy na základních deskách počítačů , grafik a podobně.
Vše je to jedna velká švábovina ...jen mít ty přístroje a měřáky za destíky tisíc a nějaké znalosti a mužem to dělat taky
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Jak ty ř.j. repasují? Testují. Ecuservis píše 70% úspěšnost opravy,tak je jasné,v jak žalostném stavu jsou. Pokud neopraví ,jsi v hajzlu a rozbíjej prasátko
Ještě jsem si vzpomněl. Snejk mi říkal po diagnostice,že mám v čudu všechny 4 senzory klepání. Po výměně ř.j. přestal diag hlásit chybu detonátorů (jsou zcela v pořádku) ještě že jsem je nekoupil . A zase v tom má prsty řídící jednotka motoru,je v ní prostě všechno.
Naposledy upravil(a) Mirak dne stř lis 27, 2013 1:30 pm, celkem upraveno 1 x.
To je nova moda, kazdy ma naraz vyhratou jednotku a ted si predstavte ze k eboxu s jednotkama vede z auta vyhrev, je tam na to dokonce teplotni cidlo ... to jsou blbci ze to ohrivaji aby to chciplo
Problem neni v teple ale nesoumerne prostredi teplo - zima - vlhkost - sucho, potom tohle trpi a odejde to. Taky by me zajimalo jak to ty firmy opravuji, neco malo je logicky jasne a neopravitelne ale stejne to musi byt veda vubec diagnostikovat poruchu a zvolit spravny postup opravy vuci pouzitym technologiim vyroby daneho PCB (plosnaku) pokud to vubec je mozne.
osobne si myslím že repas je len u jednotiek
-ktoré mali na PCB studené spoje. Ktoré následne prepájkujú.
-kde sa nájde vadná súčiastka, ktorá sa vymení
a ostatné neúspešne opravované jednotky sú také
-kde sa vyskytla chyba priamo v PCB a keďže tieto dosky sú niekoľko-vrstvé (záleží od zložitosti RJ) vrstiev môže by XY. A to proste neopravia nijak
Takže z toho mne osobne vyplýva že zničených a neopravitelných jednotiek je minimum, keďže plošné spoje majú dosť dobrú odolnosť voči výkyvom teplôt... (samozrejme ak sa tam dostane voda, je to v riti. Avšak to sa stane len vtedy, ak sa do jednotky už niekto rýpal. Origo bývajú utesnené.
Když jste takový borci zkuste sehnat do zásoby jednotku na e38 z roku a měsíce 4/98 hm? Odešla mi jednou a díky bohu že Snejk měl stejné auto na díly, stálo mě to tenkrát 7000,- Kč
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
no čert vem peníze, spíš jde o to že ty jednotky nejsou, asi jako veškerá elektrika na naše auta
Chytil jsem ji tenkrát u snejka za minutu 12 měl ji už zabalenou a zapomněl ji ten den poslat co sem mu volal. Měl ji už prodanou nějakýmu Slovákovi za 9000,- Kč ale prej to byl nějakej zmrd tak se na něj vysral
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38