Tece rizeni (servo)

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
dafson

Re: Tece rizeni (servo)

Příspěvek od dafson »

upraveny_IMG_0212.jpg
zde fotky a zvyraznene misto kde je tesneni a odkud tecou kapky moc dobre to vyfotit neslo bila mista jsou od odmastovace ktery vysusuje a dela bile fleky..
dafson

Příspěvek od dafson »

upraveny_upraveny_IMG_0213.jpg
Hugo

Příspěvek od Hugo »

ja som mal celu prevodku od oleja, myslel som si ze je kaput semering alebo tesnenie, celu som ju vystriekal cisticom na brzdy (=vyzerala ako nova), spravil kolecko okolo "komina", pozrel znova a vidim ze mi tiekol srubovaci spoj na vysokotlakovej hadici, ako to tieklo zhora tak olej pekne stekal dole po celej prevodke a zotrvacnostou oblieval komplet celu prevodku prakticky zo vsetkych stran.
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
Hugo

Příspěvek od Hugo »

Obrázek
Obrázek
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
dafson

Příspěvek od dafson »

ja vystrikal cisticem na brzdy a krasne sem videl jak se z tesneni line kapicka za kapickou ne ze shora ale primo z delici roviny toho tesneni...tam kde jsem cervene zakrouskoval...
Big Mára

Příspěvek od Big Mára »

Doufám, že ti jdou dobře hlavolamy, vydat ven tu převodku, aniž by jsi hnul s motorem bude dost dobrej havolam :roll: :lol: :lol:
BMW e34 525TDS, ex BMW e38 740iL :(
dafson

Příspěvek od dafson »

Pristi tyden jedu za clovekem ktery mi na to snad koukne a opravi ja se do toho nepoustim....jen je problem najit nekoho komu se do toho chce...
dafson

Re: Tece rizeni+parkovaci brzda

Příspěvek od dafson »

Tak servo opravene pretesnene a jedna hadice vymenena.ALE jeden problém odesel druhy prisel stalo se toto: prezuju starou 16 original sadu za novou 19 myslim si ze se jedna o cirou nahodu a ze zavada není spojena s prezutim, jedna se o to ze když odbrzdím parkovaci brzdu občas trva nez kontrolka brzdy zhasne a musim víckrát zatahat ale to horsi je ze když se rozjedu ze zadu z kol jde hroznej bordel cvakani nekdy i jako plechove zvuky ale když za jizdi drzim paku odbrzdeni porad za jizdy k sobe zvuky jsou pryc, prijde mi jako by spatne odbrzdila.podotykam ze parkovacka brzdi bezproblemu mozna uz vic u podlahy ale dobře da se s tim něco delat třeba nejake lanko?.
Big Mára

Příspěvek od Big Mára »

Se ti mohlo utrhnout obložení a nebo se ti rozpadly ty blbosti co drží pakny na svém místě. Myslím ty tyčky s pérkama. ;) Mám pocit, že to tu pasl i Scorpion u sebe v topiku ;)
BMW e34 525TDS, ex BMW e38 740iL :(
Filozof

Příspěvek od Filozof »

Taky řeším ted dvě hadice od serva na e38 a chci vědět zda stačí díly od MEYLE nebo musí bejt origo .... oni za tu blbou hadici chtějí ranec.

A podle mě meyle musí taky vydržet dalších 10let alespon.
Za kolik kupujete tyto předražené hadice a kde ? :)
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
Odpovědět