Jinak sup sup hlasovat, kdo jeste na nic neklikl...dam tomu jeste 2-3 tydny, nez se rekne vyherni varianta...no a na sraze u Kajeca to prosim proberte, terba nekoho jeste neco napadne
BMW E38 740i
BMW E66 745Li
Mercedes SLK 350 R171 ex: Ford Scorpio 2.3i
napadají mně Mariánské lázně, Aš, Lobendava ve Šluknovském výběžku, Klínovec, např. na Klínovci je velikánský prostor, tam by se vešlo takových sedmiček!
u Kájece to teda ještě proberem.
já bych se přimlouval pro ten Klínovec, navíc je tam supermega výhled, jaký si lidé z nížin ani neumí představit.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
Určitě Bzenec takže třetí volba. Odhlasoval jsem a líbí se mi, že je to konečně tady kousek na moravě, to bych určitě rád jel.
Normane nech si ty nápady však tam máte furt srazy za prahou je vás tam slušná smečka.
Nějaké srazy tady na moravě nebudou od věci. A takovej velkej sraz je super nápad.
Navíc silnice kolem buchl. kopců jsou moc pěkné na protáhnutí těch vašich bestií V8 a V12. (ale i R6)
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Podle mě to neni jen o lokaci...podle mě to je o tom kdo to organizuje...
Až bude organizovat sraz Normann...věřím, že to udělá na Klínovci nebo poblíž a přijedou ostatní
Když to dělá lukee...tak chápu lokaci, kde se to má konat a nemám problém přijet
First EX: BMW e38 740i 6/1995 Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Mna tie zrazy bavia, ale zase nemuseli by byt vsetky 400km ... Ide aj o prachy, ale aj o cas, vyletiet v piatok vecer z prace, dojst zniceny, prezit 1,5 dna a letet zas 5 hodin v nedelu na obed domov, aby sa clovek z toho trochu do pondelku dostal je dost unavne. Ale samozrejme ze kazdy si bude organizovat zraz v mieste svojho pobytu a nie 300km mimo. Holt u nas v Prahé neni nikto tak dobry organizacny typ jak na Morave a SK
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)