Hned ze začátku si trochu rejpnu do cen. U vstupenek je to asi v pohodě, od nějakých cca 200-250 korun v předprodeji do 500 na místě s tím, že děti do 130cm zdarma - to je asi vzhledem k programu a náročnosti organizace ok, jen 150 korun za parkování na místě pro neameriky mi přišlo trochu přehnaný. I kdyby 100, tak je to až dost. Byla to úplně normální louka, nic zvláštního. Počasí vyšlo kromě výše zmíněného větru úplně v pohodě. Nebylo žádné šílené horko ani déšť.
Už minule jsem cenil, že se povedlo dobře vymyslet nějaký doprovodný program ke srazu, aby to nebylo jen o autech někde na jednom place, ale ocenil to skutečně téměř každý. Letos mě napadlo, že toho možná bylo zas na druhou stranu až moc. Pokud se člověk chtěl jak podívat co se děje, tak omrknout auta, s někým dát řeč atd. tak mi to přišlo až trochu hektické, určitě by nevadilo dát třeba hodinku dopoledne a hodinku odpoledne volnou zábavu.
No a když už člověk takhle někam vyrazí, tak to nechce jen koukat, ale někdy je potřeba si vymyslet nějakou další výzvu, ať je z toho pořádnej zážitek. Tenhle rok bylo poprvé chilli, tak jsem si říkal, že je to vlastně takový nový pro všechny a nebudu snad úplně za blbce, pokud to vzdám mezi prvníma. Nakonec to dopadlo tak, že jsem vyhrál, ale byl to hell

Celkově to ale bylo fajn, celej den hrozně rychle utekl. Kdo to má alespoň trochu v dojezdu, nebo to může spojit s něčím v okolí, tak můžu návštěvu další rok doporučit.

Zbytek galerie zde: https://www.rajce.idnes.cz/volf-m/album ... -cars-2023
Bonusové foto před a po (a video