COOOOOOOOOOO???? Na jakým srazeeeee?????????????Michelin píše:Zadny takovy, dokud to neuvidime na sraze neverim nic![]()
To 530d už nemáš?
COOOOOOOOOOO???? Na jakým srazeeeee?????????????Michelin píše:Zadny takovy, dokud to neuvidime na sraze neverim nic![]()
caknakis píše:Jak malé děckaKaždý není tak bohatý aby jezdil na benzín, bohužel, jsme socky, až budeme mít takové výplaty jako vy, tak si benál určitě pořídíme:-)))
ale jaxem prve psal: připrav se na benžokecy typu: no to to trvalo, než jsi dostal rozum!.... nebo: konečně zvítězil zdravý rozum!....caknakis píše:Jak malé děckaKaždý není tak bohatý aby jezdil na benzín, bohužel, jsme socky, až budeme mít takové výplaty jako vy, tak si benál určitě pořídíme:-)))
hej hej hej hej! zaraž jarax, zaraž! uvědom si že na tohle forum chodí lidi, který v průměru najedou za rok 15 tisíc km! dovolil bych si lehce odhadnout, že průměrná doba vlastnění tady na foru může být, když to hodně přeženu tak 2 roky! takže většiny lidí tady z fora se najetí dalších 250 tisíc vůbec netýká, najedou s tím 30 -50 tisíc a pošlou to do světa, ty auta jsou putovní poháry, který se udržují, jaxe dá, když něco na údržbu zbyde. Málo kdo tady řekne, že při závadě automatu šel a nechal zrepasovat automat, za 60 tisíc např. nechá tam dát za 25 tisíc i s prácí jinej automat. Málo kdo nechá vyměnovat např. vstřiky, nebo turba, nebo čerpadla za horentní sumy nový z BMW, většinou sežene funkční z jinýho motoru a jede se dál, páč to vyjde levnějc a efekt je stejnej, s tím rozdílem že do dvou let to měníš znova, ale to už dělá na tom putovním poháru někdo další, takhle jsem si všiml, že to tu chodí, ale je to jasný! i chudším lidem se líbí 7er která je v současnosti za přijatelnou cenu, jen ta oprava v autorizovaným servisu a ceny nových origo dílů je astronomická, no to by tu ale jinak 3/4 národa jezdilo ve feliciích, na tyhle všechny náklady by na feldě už plno lidí asi mělo, ale na 7er ne.JaraX píše:caknakis píše:Jak malé děckaKaždý není tak bohatý aby jezdil na benzín, bohužel, jsme socky, až budeme mít takové výplaty jako vy, tak si benál určitě pořídíme:-)))
co to je za hovadinu? pravě jsi napsal "nemame na to živit méně nakladny benzínaky, tak si koupíme naftáky?
protože pokud porovnam 740D a 740i obojí ma najeto 250 000 km, pokud mi někdo řekne že když koupí tydle dvě auta, oběma najede stejnym stylem jizdy dalších 250 00km tak ted mi tady každej co to čtete napište co si myslíte že bude mít v horizontu těch kilometrů 1.vyšši naklady,2. vyšší comfort 3. spolehlivost že nezustanete někde viset třeba v zahraničí. 4. u kteryho budete klidnější, prostě min se bat že se to posere, a fakt mi na to prosím všichni odpovězte-
tak ja jsem asi vyjimka, najedu tak 50 za rok, a to jsem kolikrat nasranej i sam na sebe když dam nějakej dil z auta ktery mam na dily misto novy.NORMANN píše:hej hej hej hej! zaraž jarax, zaraž! uvědom si že na tohle forum chodí lidi, který v průměru najedou za rok 15 tisíc km! dovolil bych si lehce odhadnout, že průměrná doba vlastnění tady na foru může být, když to hodně přeženu tak 2 roky! takže většiny lidí tady z fora se najetí dalších 250 tisíc vůbec netýká, najedou s tím 30 -50 tisíc a pošlou to do světa, ty auta jsou putovní poháry, který se udržují, jaxe dá, když něco na údržbu zbyde. Málo kdo tady řekne, že při závadě automatu šel a nechal zrepasovat automat, za 60 tisíc např. nechá tam dát za 25 tisíc i s prácí jinej automat. Málo kdo nechá vyměnovat např. vstřiky, nebo turba, nebo čerpadla za horentní sumy nový z BMW, většinou sežene funkční z jinýho motoru a jede se dál, páč to vyjde levnějc a efekt je stejnej, s tím rozdílem že do dvou let to měníš znova, ale to už dělá na tom putovním poháru někdo další, takhle jsem si všiml, že to tu chodí, ale je to jasný! i chudším lidem se líbí 7er která je v současnosti za přijatelnou cenu, jen ta oprava v autorizovaným servisu a ceny nových origo dílů je astronomická, no to by tu ale jinak 3/4 národa jezdilo ve feliciích, na tyhle všechny náklady by na feldě už plno lidí asi mělo, ale na 7er ne.JaraX píše:caknakis píše:Jak malé děckaKaždý není tak bohatý aby jezdil na benzín, bohužel, jsme socky, až budeme mít takové výplaty jako vy, tak si benál určitě pořídíme:-)))
co to je za hovadinu? pravě jsi napsal "nemame na to živit méně nakladny benzínaky, tak si koupíme naftáky?
protože pokud porovnam 740D a 740i obojí ma najeto 250 000 km, pokud mi někdo řekne že když koupí tydle dvě auta, oběma najede stejnym stylem jizdy dalších 250 00km tak ted mi tady každej co to čtete napište co si myslíte že bude mít v horizontu těch kilometrů 1.vyšši naklady,2. vyšší comfort 3. spolehlivost že nezustanete někde viset třeba v zahraničí. 4. u kteryho budete klidnější, prostě min se bat že se to posere, a fakt mi na to prosím všichni odpovězte-
a těch 250 tisíc km najezdí za pár let bohatý lidi s novejma autama a ty nějaký Original BMW Teile neřeší, ty řeší akorát tu spotřebu![]()
pro příklad: s E32 jsem za 4 a 3/4 roku najezdil přibližně 70 tisíc a ted s e38 za 2,5 roku mám najeto něco přes 40tisíc.