JaraX píše:stag 300, nebo stag 300 plus (facelift)
Nikdo nemá žádný další tip, či návrh?
Myslel jsem, že sedmiček (E38) na plyn je více...
JaraX píše:stag 300, nebo stag 300 plus (facelift)
evlo píše:Taky netusim proc hledat alternativi k necemu co je levne a funguje. Alterniva je treba Prins VSI, nebo i BRC plug@drive.
U toho stagu se to stejně musí manualně doladit korekce- pěkně to popisuje plynař s nickem Karel.Lpg na škodováckým fóru, stačí dohledat.evlo píše:Stag 300 nebo BRC plug@drive. Ne proto, ze je to dokonale, ale protoze to to ma nastaveni mapy pro blbecky a samo si ji to umi naladit.
kurva v praze jezdí M5 taxi jo??Fridrich píše:Mno na druhou stranu mě zas celkem přesvědčuje tato firma: http://www.levnelpg.cz/fotogalerie-prestaveb/bmw/
zkušenosti se silnýma autama mají, a magic má nové válcové reduktory... Dvakrat M5 e39 působí dost přesvědčivě.
Co vy na to ?
ha haFridrich píše:Já chtěl taky staga nebo magic kvůli ceně, ale povícero lidí od plynu mi to rozmluvilo. Důvod : časem zaklepávající se vstřiky valtec a díky tomu se rozjíždějící mapa v jednotce lpg. Prý to narozdíl od italů nepozná chybu a dál to tam cpe. Dál polský reduktory - brzo skomírající membrány, nedrží tak dobře tlak ... Nejsem plynař takže se tady nebudu rozepisovat ať nejsem za jelito. Doporučeno mi bylo použít zařízení od renomovaných výrobců- průkopníků a to Itálie (Brc Tartarini LandiRennzo) Holadsko (Prins,AG Autogas systems-neplést s ACstag, Vialle (kapalný-drahý). Já zvolil Tartarini 37tis na 170kw šestivál a spokojenost-20tis km a bez jedinýho problému. Měl by v tom být rozdíl asi jako ve značkovejch botách a botech od větví.
Tím neříkám, že stag atd nemůže někomu fungovat dobře,ale asi za cenu většího servisu. Já to riskovat nechtěl a bral jsem ověřenou kvalitu. Příště půjdu asi do BRc, to by mělo být ještě lepší.