Caknakis: Protože mám ve firmě Glo 450, ta S500 byla zbytečně podobné auto a dost najeto i když tomu stav neodpovídal...ale trocha kosmetiky mi na autě vadila a leštěnku jsem z toho dělat nechtěl, Glo je jako nové - je naprd, když to stále porovnáváš. A taky to jak jsem viděl ty pohledy, nějak jsem se v tom necítil. Ale byla to skvělá jízda, pohodlí nesktuečné a palba to celkem byla. Částečně jsem to koupil na kšeft a nakonec vyměnil za A8 Exclusive, kterou prodávám.. Taky skvělé auto.. Jednou třeba bude c216 Clo. Ale teď řeším barák a aut mám moc
4 válec "není motor", mám jen jeden a nemusím ty vlastnosti..

navíc v dieselu. Do S-classe a 7er/A8 to prostě nepatří.... Ideál je 6ti válec, řadový, ve všech aspektech a do většiny aut, kdo na to má tak v8, popřípadě s plynem. Když se člověk chce dostat na jízdní režim 6ti válce, se čtyřválcem, tak se spotřeba začíná přibližovat a stejně to není ono..
Krásně nesmyslný a silný je ten 4.2tdi od Audi. Navíc to není strašák, ale spotřeba 11-18l třeba.. A ten zvuk na tdi..
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW