7er-spotting

Zajímavé příhody z cest
Odpovědět
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Re: 7er-spotting

Příspěvek od dunnst »

Tuhle krasavici jsem potkal o víkendu v Ludwigsburgu:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

Dneska před desátou v Mohelnici u náměstí černá sedma. Už jsem ji někde viděl na zadku mělo napsáno jakési varování ministra. Značka jako něco 8B........
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
herman17

Příspěvek od herman17 »

Neni to Filozof? Ten tam neco takovyho napsany ma. :)
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

herman17 píše:Neni to Filozof? Ten tam neco takovyho napsany ma. :)
.... mám takovej dojem, že jo. Už jsem ho viděl kdysi dávno a tuším, že to byl on. Stál jsem u toho auta, pak šel něco koupit do železářství a když jsem vyšel, tak zrovna odjíždělo ......
...
herman17

Příspěvek od herman17 »

Jo on na tu stranu jezdi casto. Ma celkem dost zatmaveny okna :D ale nevim jestli i predni
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
Filozof

Příspěvek od Filozof »

jo byl jsem to já docela jsem spěchal.... no a vybíral jsem prachy a jel přes pekárnu směr Dubicko ... 7er na 16" vzadu nálepka: "minsterstvo zdravotnictví varuje 4válce zpusobují demenci". :lol:
Nechal jsem to tam po minulém majiteli.

Měl jsi dat vědět Fredy neviděl jsem jinou 7er. :)

Potkal jsem pána a on s dacii se mě zeptal co tam mám za motor. Když jsem řekl že 3litr tak málem omdlel prej ježiši marja takovej velkej motor ???? no jsem nechápal řekl jsem mu že se tam dávají 4,4 a 5litry že to je ještě takovej ekonomickej motor co jezdí za 10-12litru ... no málem omdlel ...prej on má spotřebu do 7litru a už tak je to prej moc. Ale moc se mu líbilo že by mu to prej žena nedovolila ...jsem se smál kdyby viděl tady diskuzi na 7er foru... :lol: :mrgreen:

PS: Dneska jsem vyměnil svíčky po cca 50tis km a je to mazec. Auto zase jezdí jak drak. Předtím už se mu vubec nechtělo. Svíčky opálené div se nerozpadli ... vyfotím a dám foto....
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

Filozof píše:jo byl jsem to já docela jsem spěchal.... no a vybíral jsem prachy a jel přes pekárnu směr Dubicko ... 7er na 16" vzadu nálepka: "minsterstvo zdravotnictví varuje 4válce zpusobují demenci". :lol:
Nechal jsem to tam po minulém majiteli.

Měl jsi dat vědět Fredy neviděl jsem jinou 7er. :)

Potkal jsem pána a on s dacii se mě zeptal co tam mám za motor. Když jsem řekl že 3litr tak málem omdlel prej ježiši marja takovej velkej motor ???? no jsem nechápal řekl jsem mu že se tam dávají 4,4 a 5litry že to je ještě takovej ekonomickej motor co jezdí za 10-12litru ... no málem omdlel ...prej on má spotřebu do 7litru a už tak je to prej moc. Ale moc se mu líbilo že by mu to prej žena nedovolila ...jsem se smál kdyby viděl tady diskuzi na 7er foru... :lol: :mrgreen:

PS: Dneska jsem vyměnil svíčky po cca 50tis km a je to mazec. Auto zase jezdí jak drak. Předtím už se mu vubec nechtělo. Svíčky opálené div se nerozpadli ... vyfotím a dám foto....
Já jsem stál se sedmou za tím American Grill Bar Restaurantem kde točil ten Pohlreich a šel jsem směrem do města tou jednosměrkou, takovej zarostlej terorista s kšiltovkou BMW :) . Chvilku jsem u ní stál, ale docela jsem také spěchal .......
...
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Ty tam ale preci tri litr nemas..
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
hubas

Příspěvek od hubas »

Přece mu neřekne, že tam má ten nejslabší a nejmíňválcovej benzínovej motor, co je možné mít :D
BMW e32-735i-10/91, manual+LPG
Volvo V70 I.-2,5d-10/99, automat
Opel Corsa E-1,4i-04/17, manual+LPG
EX BMW e38-740i-06/96, automat+LPG
herman17

Příspěvek od herman17 »

:lol:
Obrázek
Odpovědět