E38 728i LPG

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Re: E38 728i LPG

Příspěvek od Snejk »

rozhodne bych resil radsi ctecku za 500 nez nejaky bastl cinsky za 15k. kdyz tam mas nove mapy tak te dovede trebas i do prdele relativne normalne. je presnejsi nez ta na okne ale zase ten 2d podklad prekreslujici se me vysira ale funkcni je o tom zadna... je teda rek bych vic funkcni jak 3d protoze vidis daleko pred sebe jak trasa vypada.. ale jinak nic..
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
DDT

Příspěvek od DDT »

Ok takže prozatím koupě nové mechaniky, Jaraxi asi místo těch držáků na nápoj vemu tohle, protože tohle opravdu upotřebím, máš to? Nebo kdokoliv z běžných velkododavatelů :-D
Snejk, T613, Jarax?!
E38......zase
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

tohle co?
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
Spooner

Příspěvek od Spooner »

DDT píše:Tu navi mechaniku co mám nejspíše špatnou stačí vyměnit za jinou identickou? Ještě jedna stupidní otázka, ale pro jistotu, placka se tam dává popisem nahoru že ano? nedává se tam datovou vrstvou navrch že ne?!
CD se pokládá popisem dolů a vypálenými daty nahoru
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
JaraX

Příspěvek od JaraX »

snejku ,vyjímečně s tebou souhlasím :D :D
ta činská mrdka má fakt GPS anténu v sobě? pokud jo, tak tím to pro mě skončilo uplně, už jen protože že v autě s dvojitym sklem a předním sungate sklem nemam signal žadne GPS, takže si to člověk necha namontovat, pak zjisti že chce lepší sklo a přestane mu to navigovat, to je super, ha ha :D
co se týče té kabeláže
dopředu vede jen výstup obrazu pro monitor, napájení monitoru, RGB pro monitor, signal kazetaku, podsvícení, ibus, jinak nic, tzn pro zástavbu činské mrdkokurvy do auta s navigací je třeba
- natáhnout dopředu nějaky napajení pro mrdkokurvu, pokud to má byt nějak smyslně napojeny
- natáhnout signálové kabely pro repro, tzn nejlepe z mrdkokurvy do všech repro
- natáhnout radioantény, nejlepe origo kabelem skrz konektory, antena ma docela specialni a vrtat do auta další antenu a nevyužit origo super antenu je škoda
- natahnout ibus pro ovladani na volantu
- řešit napojeni na repro pokud ma člověk lepší audiosystem, tužím že i hifi verze ma repraky taženy bez vyhybek ve dveřích
- tahat to jine než pod kobercem v podlaze je blbost, ruší se to, mam to vyzkoušeny,

pro předělání z MK1 na MK4 16:9 je třeba
vycvaknout dva konekotry z přední obrazovky, zapojit druhou
vypojit moduly z kufru a zapojit novy včetně redukční kabeláže,
prostě dodělat MK4 je otázka 20ti minut, jen mit moduly a ty se daj už dneska sehnat dobře,je to origo, krásně to tam sedí, design krásnej
do vstupu videomodulu se pak dá zapojit DVD přehravač, ten přehraje od TV přes MP3, takže pohoda
BMW service expert - http://www.jarax.net
DDT

Příspěvek od DDT »

No zní to moc dobře, ale pořád bude pořizovací cena tohohle balíku na kolika? 30 tis. určitě. A to by pořád nebyl vyřešen mobilní telefon a DVBT.

Jinak ta moje navi teda defintivně nejde, prostě ať tám dám jakékoli CD jakýmkoliv způsobem tak ji za cca 10-20 sec. mechanika vyplivne. No smůla, řešit to teď nebudu. Jsou důležitější věci.
E38......zase
JaraX

Příspěvek od JaraX »

tak pokud je v té mechanice něco černyho tak je to jasny, mechanika není cigán, určitě nebude v serii vevnitř černá.
co se týče navi tak TV budeš mít v tom DVD přehrávači, to problém není, bluetooth to mívá taky,

si tam hod todle
http://www.youtube.com/watch?v=ljr559ig ... re=related
DDT

Příspěvek od DDT »

Ona ta mechanika na jednom místě v desce je asi 2mm černá spálenina a ten papír co to tam izoluje mezi deskou a krycím plechem je propálený skrz, takže tam něco zahořelo a je to jasný no.......jak říkám nebudu to řešit, stejně ta navi plno věcí neumí, tak to vyřeším až něčím novým ale to až příští rok a to ještě kdo ví jestli.
E38......zase
DDT

Příspěvek od DDT »

Mám takový dotaz. Dneska jak nasněžilo tak se s autem nedalo vůbec jet, autu cestoval zadek zleva do prava. Né moc ale přece. I na absolutní rovince když jsem nehýbal vůbec s ničím a jen jel rovně tak jsem cítil jak mi auto uhýbá z leva do prava. Nedovedu si představit s tím někam jet.

Chtěl bych se zeptat jestli se s tím někdo nestetkal, tady mám možnosti co mně napadly:
- mám letní gumy (ano vím tento týden je budu přezouvat)
- v pravém zadním kole je vůle, nějaké ložisko či čep dovoluje kolu chodit o cca 3cm, na kanálech nebo nerovnostech to ustřeluje
- špatná geometrie?
- nebo je to prostě tím že je to zadokolka? Nevím nikdy jsem tímhle autem na sněhu nejel.

Díky za rady..........
E38......zase
JaraX

Příspěvek od JaraX »

jeslti máš furt v prdeli ten silentblok na těhlici co ti tam našel brumla a tlumiče tak se nediv a plus k tomu letní gumy a je to.

mě se sedma na sněhu chová jak na asfaltu, maximalně blika nějaka kontrolka,
Odpovědět