misi.ce's e32 - na PRODEJ
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- djracing
Re: misi.ce's e32
Pravě ,že nadměry co maji světelne vystražne rampy a doprovodna vozidla ,kterym se naistalování tohodle zařízení změni výška vozidla tak to musi být zapsáno:-) Každopadne bych je nedraždil
A hlavně musis mit majak homologovanej pro naš provoz
takže, aby sis pořidil majak tak za 8:-)
E32 750iL 12/91
- misi.ce
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to proste neresil, mit to v aute proto, abych to zapnul nekde na sraze a kazdej mi za ten kraval utrh hlavu, nebo to pustit na silnici a mit na*rano, ze me nekdo nahodou uvidi
....jeste za ty prachy 
e32 740iL
Volkswagen Transporter 2.0 TDI
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
- djracing
Pokud to nemáš mit na voze seriově tak bych to tam nedaval takovy krasny auto by melo byt original 
E32 750iL 12/91
- fivajs
Ježíš, to bych tam nemohl dát ani třeba rádio-origo měl na dobu slušnej zesík, ale dnes je to prostě shit!!!djracing píše:Pokud to nemáš mit na voze seriově tak bych to tam nedaval takovy krasny auto by melo byt original
Sem tam přeci musíš odělat kompromis s dobou ne?
Nicméně to byla jen poznámka, neboť doělávka těchto věcí není přestavba vozidla a vratná změna-to už záleží jen na majitelovi, jak se k tomu postaví-však to nikomu nenutím, já si to tam prostě teď budu montovat protože se mi to líbí...
A do jaké míry jít s dobou je individuální - je jasné, že když vidím sedmu, na který jsou nabastlený nějaký nárazníky s lízátkama až na zem, vykuchanej výfuk co dělá randál až do Prahy, nejdradši bych jí zastavil a dal majitelovi na držku-to není 7er-on je totiž tuning a tuning-opravdový tuning se totiž netýká vnějšího vzhledu a basového randálu, ale motoru, brzd a šasi, ev.převodovky. Ale třeba si myslím, že čiré přední blinkry sluší sedmě víc než oranžový, tak jsem si je tam prostě dal, i když vím, že tenkráte před 20ti léty byly jen ty oranž...Nebo přední světla-to víš, že až budou prachy na sadu xenonů, jdou na auto a to bez debat
A bude to to POŘÁD KRÁSNÝ AUTO
Zakládám nové téma: ORIGINÁL NEBO NE?
Naposledy upravil(a) fivajs dne sob dub 02, 2011 7:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
- fivajs
Jo ještě jsem zapomněl-udělal jsem jsem drobný kompromis s vnější vzhledem-denní svícení a to ze tří prostých důvodů:
1.zapomínám zapínat světla
2.šetříš paroboly
3.menší zatížení dobíjení (kdo se hrabe v elektric, ví, o čem mluvím)
Absolutně nesouhlasím s denním svícením (v německu se taky ve dne nesvítí)-kdo nevidí za bílého dne i proti slunci auto, nepatří za volant. Nicméně zákon je zákon a na auto šly homolohované denní svícení-samozřejmě decentní a vkusné(v rámci právně vnějšího vzhledu). Navíc-nevypalují se mi přední paraboly a není tolik zatížen alternátor. Úspora paliva je minimální, nicméně 2 běžné H1 žárovky mají odběr 110W (plus zadní 20W) a denní svícení cca 10W. Jsem zastáncem předních LED světel denního svícení.kdo o tom uvažuje tady je předloha zákona:
1. dle zákonu musí být umístěna min 25cm nad zemí, max 40cm od bočního obrysu a min 60cm od sebe, dále musí mít homologaci umístěnou na výrobku a nesmí být použita zaároveň s parkovacími nebo potkávacími světly
2.šetříš paroboly
Absolutně nesouhlasím s denním svícením (v německu se taky ve dne nesvítí)-kdo nevidí za bílého dne i proti slunci auto, nepatří za volant. Nicméně zákon je zákon a na auto šly homolohované denní svícení-samozřejmě decentní a vkusné(v rámci právně vnějšího vzhledu). Navíc-nevypalují se mi přední paraboly a není tolik zatížen alternátor. Úspora paliva je minimální, nicméně 2 běžné H1 žárovky mají odběr 110W (plus zadní 20W) a denní svícení cca 10W. Jsem zastáncem předních LED světel denního svícení.kdo o tom uvažuje tady je předloha zákona:
1. dle zákonu musí být umístěna min 25cm nad zemí, max 40cm od bočního obrysu a min 60cm od sebe, dále musí mít homologaci umístěnou na výrobku a nesmí být použita zaároveň s parkovacími nebo potkávacími světly
-
caknakis
A proč si neuděláš své vlastní téma o svém autě?...fivajs píše:Jo ještě jsem zapomněl-udělal jsem jsem drobný kompromis s vnější vzhledem-denní svícení a to ze tří prostých důvodů:
2.šetříš paroboly
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
- fivajs
Však mám, vím, kurvím to tady zakladateli...jsem se trochu rozjel no 
Už mlčím no
Už mlčím no
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
supr vlajky na e32, jen si prosim prohod ty vlajky nebo se snad citis vic jako obcan EU nez CR?
tak at to neni spis trapny

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
- misi.ce
- Kontaktovat uživatele:
S tema parabolama souhlas, taky z toho nejsem uplne paf, ale preci jen mit na e32 LED bych osbne nemohl. Nicmene chapu pokud s autem jezdis denne, coz neni muj pripad. Jinak rikejte si co chcete, ale moje stavajici 17" kola sla dolu a dnes se mi podarilo pokoupit 15" origo Styling 5, na kterem bylo auto nejspis i prodano, protoze je v kufru nova, nejeta rezerva tohodle typu. Duvody byly dva. Za jedno je i s novym podvozkem rozdil dvou palcu na nasich cestach sakra znat (jizdni komfort je uplne jinde) a za druhe se snazim dat autu co mozna nejoriginalnejsi vzhled. Mimo jine ve spojeni s vlajkami auto vypadalo na 17" limcovych kolech "z e39" absolutne pitome...

e32 740iL
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
- misi.ce
- Kontaktovat uživatele:
Clovece porad sem o tom premyslel, zda to ma nejaky pravidla. Tak jak rikas, ze by to melo byt je nejak "oficialni", nebo je to jen pro pocit vlastenectvi?Snejk píše:supr vlajky na e32, jen si prosim prohod ty vlajky nebo se snad citis vic jako obcan EU nez CR?tak at to neni spis trapny
e32 740iL
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi