BMW E38 750iL (a všetky ostatné koradove longy)

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
korado87

Re: koradov long (E38 750iL) - ďalšia E38 pred domom

Příspěvek od korado87 »

... dajme tomu že "vybývaná"
interiér bude potrebovať vymeniť minimálne dve predné sedadlá, možno stropnicu (trochu prevýsa). Ale chcem ho vymeniť komplet celý. Čiže ten čo tam je von, až na plech, a keď zoženiem v dobrom stave tak sa pustím do toho. Exteriér je horší, tam bude časom nutný celolak, vymeniť nárazníky, jedny dvere, zrkadlá, lišty, PDC, hmlovka chýba atď... veľmi veľa vecí je k tomu (plný kufor), ešte som sa neprinútil to prehľadať. Potrebujem jazdiť, po cca dvoch mesiacoch z toho bude už iba víkendovka, tak ju postupne porobím podľa svojich predstáv. Bude v tom utopené veľa, ale chcem si ju nechať, páči sa mi svojim spôsobom. A vzhľadom k tomu, čo si prežila a odjazdila = klobúk dole pred kvalitou týchto áut!
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
littleB

Příspěvek od littleB »

Buď charakter, a daj tu pre pobavenie zopár fotiek interiéru (ak to je tá palzova sedma, či jak sa volal ;) )... :D
korado87

Příspěvek od korado87 »

pre tvoje pobavenie sem nič dávať nebudem, auto pofotím, keď budem mať čas... je to ona, jasné
ja som potreboval niečo rýchlo kúpiť, auto je technicky v poriadku, má LPG, výbornú výbavu (NAVI 16:9, stolíky, multifunkčnú lakťovú opierku, dvojité okná, DSP a kopu iného) a bolo za cenu mesačného platu, tak nemám čo riešiť... nepotrebujem stláčať gombíky, ani špekulovať ohľadom farby a iných bezpredmetných hovadín ;)
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Takže vybavená jako tvá bývalá 750 jen tahle je v horším stavu jestli dobře chápu? ;)
Obrázek
korado87

Příspěvek od korado87 »

Áno presne tak. Je to dvojička. Svetlý interiér, čierna kasňa. Logicky je zničený, veď má cca 5 x toľko kilometrov to auto...
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
littleB

Příspěvek od littleB »

Za cenu mesačného platu priemerného Slováka (cca 850€) sa ešte oplatí, no doteraz sa bavím na tom, že za ňu chcel palzo pred pár mesiacmi niekoľko tísic eur. :D
Tak si ju uži. ;)
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Gratuluji ke koupi Palzovy 740iL.
Vím, že není v takovém stavu jako tvá bývalá 750iL, ale má hodně dobrou výbavu a ty z ní určitě uděláš znova krasavici ;)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
korado87

Příspěvek od korado87 »

littleB píše:Za cenu mesačného platu priemerného Slováka (cca 850€) sa ešte oplatí, no doteraz sa bavím na tom, že za ňu chcel palzo pred pár mesiacmi niekoľko tísic eur. :D
Tak si ju uži. ;)
nikde som nespomínal mesačný plat priemerného Slováka, ale to je jedno... celkom si ju zatiaľ užívam, je to dobré auto, estetika sa doladí
Spooner píše:Gratuluji ke koupi Palzovy 740iL.
Vím, že není v takovém stavu jako tvá bývalá 750iL, ale má hodně dobrou výbavu a ty z ní určitě uděláš znova krasavici ;)
ďakujem, budem sa snažiť, aj keď to bude beh na veľmi dlhú trať ;)

keďže mi sem nejdú dávať fotky, budem ich dávať iba na slovenský klub
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
Palzo

Příspěvek od Palzo »

littleB píše:Buď charakter, a daj tu pre pobavenie zopár fotiek interiéru (ak to je tá palzova sedma, či jak sa volal ;) )... :D
Ja neviem preco si myslis ze som taky kokot, ze sem nechodim/nepridem a neprecitam si to, sa uvedom trosku kde co pises a ake veci tu pises, na rozdiel od teba mna dost vela ludi odtialto pozna a zopar so mnou riesilo aj veci co som bral na auto atd..

Dalsia vec sa tu vysmievas mne pre nieco alebo dokonca Koradovi ? A sam robis zo seba na slvoenskom BMWKlube imbecila a si kazdemu na smiech tvojim pristupom ku kupe auta a preto si dostal prezivku stravenkovy kral ? Na rozdiel od teba Korado ma peniaze na to aby dosiel z BA pozrel auto a rozhodol sa ci ho zoberie alebo nie, ty na rozdiel od neho si vyplakaval na bmwklube ze ked musis ist daleko bude ta to stat vela penazi (nechce sa mi hladat vsetky tie prispevky, ale ked si dam namahu najdem ich). A ak mi chces nieco povedat velmi mile rad ti tam adresu kde ma najdes cez tyzden a dalsiu kde ma najdes cez vikend a mozes mi to povedat do oci, inac by si si mal dat pozor co kde napises a ako to napises lebo nevies ako to moze dopadnut, som velmi kludny clovek (Korado ti to povie aj 100RM aj Snake a par dalsich) ale nemam problem sa porozpravat osobne a vysvetlit si problem. Takze ak ta mozem poprosit ked nevies o mne nic (coz bohuzial nevies) a auto sudis podla fotiek (coz si ho zivote nevidel a nevies kolko KM som ja na tom aute sam urobil ale je to viacej ako mas ty do kopy najazdene) tak pomlc a nechaj si tie tvoje priblbe poznamky pre seba, dakujem.

Korado prajem ti vela stastanych KM :D
E38 740iL 1996
littleB

Příspěvek od littleB »

Blablabla, klasika. Ja neviem, čo si všetci na SK BMW klube myslia - že si budú len tak do niekoho kopať hneď od začiatku, ako som sa tam registroval a napísal pár reakcií na predražené autá v predaji, a ja budem stále mlčať a nekopnem si do vás keď vy robíte blbosti? :D Korado stále vyrýval, tak mu to len oplácam. ;) A s tebou to už aj tak nesúvisí, aj keď by bolo naozaj férové, keby si ukázal tunajším majstrom, ktorí dolaďujú každý detail na svojich sedmách, do akého stavu si tú svoju nechal upadnúť, resp. za akú trúfalú cenu si ju na BMW klube ponúkal. Viac zničenú a vybývanú sedmu som ešte nevidel ani na poľskom allegre, navyše cena vôbec nezodpovedla stavu. ;)
Buď hlavne rád, že si sa sedmy v takom stave zbavil (že ju niekto vôbec chcel a neskončila niekde na vrakovisku). A ak si chceš vybavovať veci osobne, dám ti kontakt na môjho právnika - myslím, že moje kópie tém zo slovenského BMW klubu by bohate stačili na podanie žaloby na ochranu osobnosti. ;)
Odpovědět