Fishmaker - e38 74OiA LPG - PRODÁNO
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
JaraX
Re: Fishmaker - e38 74OiA LPG - zase POLADĚNO
jaký dárečky a proč ne volantech?
BMW service expert - http://www.jarax.net
- fishmaker
- Kontaktovat uživatele:
volantech to nebyl protoze sem to nebyl schopnej zabalit a poslat poštou 
tady sem to hodil cestou a za tři dny sem si pro to jel (driv sem stejne nemel cas to vyzvednout)
tady sem to hodil cestou a za tři dny sem si pro to jel (driv sem stejne nemel cas to vyzvednout)
First EX: BMW e38 740i 6/1995 
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG
Third EX : BMW f01 740i 3/2009

- WilD
- Kontaktovat uživatele:
Dárečky beztak prozradí až 24. v 8 večer 
WilDWerkE - (self)servis
7er: Lískulka 708MPI ...DF92280,
Other BMWs: KIT 812HTP, Alpinašrot 300NIC...
7er: Lískulka 708MPI ...DF92280,
Other BMWs: KIT 812HTP, Alpinašrot 300NIC...
- fishmaker
- Kontaktovat uživatele:
záleží na tom kdy to stihnu se Snejkem dodělat... pak to vyfotim a hodim na web 

- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Zajima me foto volantu, kolik to stoji tady u nas v Praze?
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
Cekame na hebkou e32
- fishmaker
- Kontaktovat uživatele:
tak nakonec jeden dárek sedma nedostala....chtěl sem dodělat vyhřívaný zadní sedačky...koupil sem je...vyrazil sem ke Snejkovi na dílnu...ale při laborování jsem zjistil že nejde přehodit jen samotnej výhřev...
kůži jsem přahazovat nechtěl...protože měla černý boky a šedivěj vnitřek...
takže info pro ostatní ... NEJDE TO VYPREPAROVAT, aniž by se zdrojový potahy nezničily....a pak do stávajících sedáků je to stejný...musely by se komplet rozpárat a znova sešít...žádná prdel
tím, že vzadu moc lidí nevozim....a vyhřívání by ocenil jeden z 50ti....tak vyhřívání vzadu prostě nebude...
ale dodělal sem si aspoň zadní el.opěrky....pořád mě štvalo, když sem vzadu vez bratra...on si vysunul opěrku...a ta mi pak překážela ve výhledu
... takže teď už to funguje pěkně automaticky... pro ty kdo to neví :
opěrka je zasunutá, člověk si sedne a připoutá se, během chvilky mu vyjede opěrka do poslední pozice....může si upravit nastavení....odpoutá se, vystoupí...a během pár vteřin opěrka sama zajede do nejnižší polohy
stejně tak při každym startování se zkontroluje jestli jsou opěrky zajetý, pokud tam nikdo nesedí
jinak před měsícem vyměněný svíčky zpátky za origo NGK místo DENSO co doporučili k LPG na Harfě...
vyměněn olej...už zas přišla ta správná chvíle
a nasazený nový origo stěrače
tím asi upgrady končí...už se mi nechce nic dodělávat
kůži jsem přahazovat nechtěl...protože měla černý boky a šedivěj vnitřek...
takže info pro ostatní ... NEJDE TO VYPREPAROVAT, aniž by se zdrojový potahy nezničily....a pak do stávajících sedáků je to stejný...musely by se komplet rozpárat a znova sešít...žádná prdel
tím, že vzadu moc lidí nevozim....a vyhřívání by ocenil jeden z 50ti....tak vyhřívání vzadu prostě nebude...
ale dodělal sem si aspoň zadní el.opěrky....pořád mě štvalo, když sem vzadu vez bratra...on si vysunul opěrku...a ta mi pak překážela ve výhledu
opěrka je zasunutá, člověk si sedne a připoutá se, během chvilky mu vyjede opěrka do poslední pozice....může si upravit nastavení....odpoutá se, vystoupí...a během pár vteřin opěrka sama zajede do nejnižší polohy
stejně tak při každym startování se zkontroluje jestli jsou opěrky zajetý, pokud tam nikdo nesedí
jinak před měsícem vyměněný svíčky zpátky za origo NGK místo DENSO co doporučili k LPG na Harfě...
vyměněn olej...už zas přišla ta správná chvíle
a nasazený nový origo stěrače
tím asi upgrady končí...už se mi nechce nic dodělávat

-
JaraX
no neříkal jsem ti to když jsi shaněl sedačku že vyhřevy nejdou prohodit 
- fishmaker
- Kontaktovat uživatele:
njn...prostě jsem měl pár teorií jak by to šlo vyřešit...nikde jsem do tý doby neviděl fotky, kde by bylo vidět jakým způsobem je to udělaný
takže bohužel není nad vlastní zkušenosti....až se k tomu dostanu...tak zkusim někam hodit fotky...
takže bohužel není nad vlastní zkušenosti....až se k tomu dostanu...tak zkusim někam hodit fotky...

-
JaraX
máš černej interier, nemyslím si že bude problém do budoucna sehnat černy sedačky.
- fishmaker
- Kontaktovat uživatele:
již delší dobu sem přemýšlel jestli v noci špatně vidim...nebo to auto tak divně svítí...
a tak přišel na řadu upgrade předních světel by caknakis
slovo dalo slovo...já zatím objednal ještě nový vnitřní plastový krytky parabol - číslo 4, pak ještě nový Angel Eyes, protože jeden kroužek byl takovej divně nabobtnalej...
uběhl týden nebo dva...a vyrazili sme montovat...začli sme kolem pátý...vyndat světlo a šli sme k Tomášovi do obýváku
pár obrázků jak to vypadalo se starými světly

dali sme se do rozebrání světel

já sem si mezitím připravil na nový krytky nový AE

kostra paraboly byla trochu větší a nevešla se přímo, takže byla potřeba trochu upravit

do FL světel se to vleze trochu líp...a tak bylo potřeba vytvořit šroubkový adaptér, aby parabola trochu víc zalezla dovnitř

nakonec sme zjistili, že na druhou parabolu nám chybí jeden šroubek, takže druhá cesta do OBI...to už bylo 20:45
vyleštit skla...byly zevnitř nějak umaštěný...jsou kupovaný nový asi před rokem a půl...je vidět, že už nejsou úplně nový, ale jsou v dobré kondici

konečně nasazujeme světlo...teda již počtvrté...tentokrát finálně...

nandat ještě kryty s AE a vnější sklo...a už to SKORO BUDE

ještě připojit trafa od AE, zakrytovat...

a jde se montovat...voilá

první světlo hotový...je lehce po půlnoci...a jdem na druhý
to už šlo rychlejc...už sme to měli zmáklý...takže lehce před třetí hodinou jdem ven namontovat i druhý světlo...

vizuální kontrola ...

a ještě do garáže trochu seštelovat světla, abych neoslňoval letadla

zítra se chystám auto po zimě pořádně umýt houbičkou, vydrhnout kola...a přihodim pořádnou fotku s novými světly
jinak rozdíl je to jako prase...konečně v noci pořádně vidim na cestu...a kdo by se do toho chtěl pustit taky...tak doporučuju koupit ty vnitřky...ano stojí to nesmysl (2500,-/ks) ... ale je to potřeba
jinak pro upřesnění jsou to bixenony ze Superbu II a můžu to všem doporučit
a tak přišel na řadu upgrade předních světel by caknakis
slovo dalo slovo...já zatím objednal ještě nový vnitřní plastový krytky parabol - číslo 4, pak ještě nový Angel Eyes, protože jeden kroužek byl takovej divně nabobtnalej...
uběhl týden nebo dva...a vyrazili sme montovat...začli sme kolem pátý...vyndat světlo a šli sme k Tomášovi do obýváku
pár obrázků jak to vypadalo se starými světly

dali sme se do rozebrání světel

já sem si mezitím připravil na nový krytky nový AE

kostra paraboly byla trochu větší a nevešla se přímo, takže byla potřeba trochu upravit

do FL světel se to vleze trochu líp...a tak bylo potřeba vytvořit šroubkový adaptér, aby parabola trochu víc zalezla dovnitř

nakonec sme zjistili, že na druhou parabolu nám chybí jeden šroubek, takže druhá cesta do OBI...to už bylo 20:45
vyleštit skla...byly zevnitř nějak umaštěný...jsou kupovaný nový asi před rokem a půl...je vidět, že už nejsou úplně nový, ale jsou v dobré kondici

konečně nasazujeme světlo...teda již počtvrté...tentokrát finálně...

nandat ještě kryty s AE a vnější sklo...a už to SKORO BUDE

ještě připojit trafa od AE, zakrytovat...

a jde se montovat...voilá

první světlo hotový...je lehce po půlnoci...a jdem na druhý
to už šlo rychlejc...už sme to měli zmáklý...takže lehce před třetí hodinou jdem ven namontovat i druhý světlo...

vizuální kontrola ...

a ještě do garáže trochu seštelovat světla, abych neoslňoval letadla

zítra se chystám auto po zimě pořádně umýt houbičkou, vydrhnout kola...a přihodim pořádnou fotku s novými světly
jinak rozdíl je to jako prase...konečně v noci pořádně vidim na cestu...a kdo by se do toho chtěl pustit taky...tak doporučuju koupit ty vnitřky...ano stojí to nesmysl (2500,-/ks) ... ale je to potřeba
jinak pro upřesnění jsou to bixenony ze Superbu II a můžu to všem doporučit