tak nejaky update pro zvedavce a roznasece drbu
Hledal jsem auto na zimu - ne BMW tech jsem mel milion ... nakonec nevyslo to co jsem puvodne chtel, protoze to neni dostatkove zbozi a cena je uplne mimo (malem jsem se vyvratil)

Tak jsem to rozsiril na cokoliv, nejlevnejsiho co se naskytne a na stedry den jsem dovezl cerveny zazrak od Bertoneho. Cena byla za srot, stav super, prodejce nema smysl resit protoze je to "zvlastni clovek" volalo mu na to asi 150 lidi ale prodal to me

Rok 93, verze LX coz se ukazalo jako dobry kup, jelikoz je to karbec verze a je to nejsilnejsi fakan s 50kw bez kat verze s nej vybavou. Ta vybava zahrnuje napr. cyklovac steracu, stavitelne zrcatka z auta, digitalni hodiny TESLA, zadni kridla, 4x hlavova operka s dirou, ma to otackomer misto hodin

Je to jediny favorit ktery jede 150kmh ale zkouset podruhe to uz nebudu. Jinak je to kupodivu ziva sranda. Zamer je auto "na zniceni" takze tomu odpovidaji opravy i upravy. Stav je az zazracny, jede to jak hovado, brzdi to i sviti, neni to shnile, jen par nemoci na beznych mistech.
Nemam zajem to pomlouvat, proste retro na zniceni, ale ten kdo si tohle v roce 93 koupil jako nove byl proste kokot

Clovek resi zahadne veci jako to, ze tento motor ma predepsany olovnaty benzin, kvuli odlisnym ventilum nez vsechny ostatni fakani, chrastici rozvody ktere nema smysl resit protoze nove vydrzi par tisic, nebo kdyz se zapnou mlhovky tak pohasnou o 20% hlavni svetla takze to ztraci vyznam.
Opravy byly zatim takove: obrouseni lamelakem vsechna rez co sla videt, natreti bodynou, zadnima vratama klasicky teklo do auta jak vodopad - padla tuba silikonu a uz tam neni kapka. Nefunckni rucka - urvane lano takze nove (110kc/kus) a tady doslo taky k uprave rucky v aute - vyrezal jsem pryc zobak aby se dala tahat primo

Potom klasicky blikaly na palubce + vzadu vsechny svetla diky upadlemu svazku patych dveri takze rozkuchat a preletovat. Jeste pujde dole vana protoze v oleji neplavou moc pekne veci - jsou tam kousky hliniku ktery ojebal od krytu rozvodovy retez, jak mi bylo receno rozvodak sice chrasti ale driv se prodre ven nez aby se roztrhl. A bude potreba seridit ventily protoze mlati jak stary zetor.
Stejne kazdeho zajimaji fotky tak tady jsou.
dovoz