GRATULACE..
Ale co s tím má společného čidlo oleje...myslíš to co hlídá hladinu dole na vaně?
co bylo teda vadný? palivová pumpa???
rozepiš to kdyby mě to taky potkalo....
Pruserové je dle snejka na m52 při zkratu na pojistce c22 cidlo hladiny oleje kde jsou draty rozemlete na kaši a vyzkratuji pojistku a obvod pak auto vubec nestartuje proste ani neskytne nic. Tak si to poznamenej nebo čidlo zkontroluj az budes menit olej je krásně vidět. Jinak díky jsem opravdu nadsenej. Jeste chci zkusit opravit odpol. Čelní sklo.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Co je se sklem?
mě asi čidlo nefunguje, nízkou hladinu oleje to nehlásí, a že jsem na minimu často jak pořád dojevám,....ale dráty od něho jsou ok, na to jsem koukal..
Tak to je další haluz teda, na to by snad ani v běžném servisu nepřišli...máš dole kryt? pokud tam je tak se snad ani ty dráty poškodit nemohou ne??
Kryt mam dole. A teče mi trochu tesneni na vaně a tece to pres cidlo taky. Sklo opravim jindy potrebuji uv slunce pujcit někde. Ted objednám 2x čidlo abs a 1x cidlo hladiny oleje. Kdyz jsem ušetřil za servis.
Kryty mám všechny, taky mi teče buď těsnění vany nebo mi to stejká z domečku oil filtru dolů, čidlo je taky potečený ale nekape to, je to prostě jen ochcaný...tak doufám že se žádný zkrat konat nebude, nikomu se ta vana nechce sundávat kvůli tý nápravnici
moje čidlo taky bylo mastné od oleje ale ten čas těch 20let to pracuje a jestli to několik let je potečené od oleje a kabely jsou odizolované stačila jen trocha vody a došlo ke zkratu. A pak se odpalovala pojistka. Případně došlo k dotyku mezi kabeláží mezi sebou nebo o ten železný držák kabeláže. Pak je to jasné.
Takže se čidlo vymění a bude fungovat jako u nového auta. Tedy doufám. Když už jsem u toho chci nové at mám klid.
Jinak olej mi vyloženě netečě ale časem jedna či dvě kapky za jeden den odkápne. Takže u táty v garáži jsem po celém dni stání našel dvě kapky oleje. Ono to jde pomalu ale jistě a furt.
Nejlepší by bylo tu vanu někde udělat a vyměnit těsnění jen bych musel vědět přesně postup a místo kde to udělat a ideálně ve dvou lidech. No škoda že nejsi blízko Calife mohli jsme se domluvit koupit těsnění a udělat někde obě auta během dne. Pokud by bylo místo spláchnuli bychom obě auta.
Takže to je věc kterou jistě musím udělat. Nahoře je motor suchý kolem dokola a střed je taky suchý takže to prolíná hlavně na vaně.
Gratuluju k opravě Jinak výměna těsnění na vaně není nic těžkého, prostě vanu sundáš a dáš tam nové těsnění, není co vymejšlet. Jen nevím, jestli si nebudeš muset motor trochu přizvednout, jak je to s přístupem na M52.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring Mini Cooper S Cabrio (R57)
bude to potřeba udělat a osobně bych musel mít perfektní návod a nejlépe to někde s někým udělat at mám pocit jistoty jak je to něco těžšího moc se do toho nehrnu sám.