tak po pár měsících zas nějaká aktualizace...někteří již vědí, že jsem nechal dělat tu deb**** trubku...a tady je pár dokumentačních fotek...
trochu porozebráno....no motor půjde stejně ven...
chladič ven...aspoň se bude dát dobře vyčistit...už si to chudák zasloužil po těch letech
vrtule dolu, viska, pumpa
motor fuč
kontrola rozvodů...vyměněny napínáky
nová trubka na svym místě
takhle dopadlo těsnění...a dopadne časem u všech s tímhle motorem
tak motor nastrojen, přetěsněn i s altíkem...šup s ním na nápravnici a zpátky do auta
když už sme v tom, tak ještě vyměnit přední i zadní kotouče s deskama
pak už to jenom všechno pozapojovat, zadeklovat, nandat vejfuck...btw rozhejbali sme podtlakový otevírání klapky, který bylo zatuhlý...no a pak už jenom nastartovat....a ejhle nechtělo se tomu, kluci laborovali, ale nakonec zavolali Snejkovi...ten přijel a po pár hodinách našel uhnilý dráty v IWS jednotce (aspon myslim, že IWS

), pak to pro změnu šlo jen na sedm...tak zas všechny cívky a svíčky zkontrolovat .... a UŽ TO JEZDÍ
no a jedna radost na závěr...přišla mi dřevěná lišta na zadní longový dveře...takže sem jí hned namontoval...bohužel mi stále ještě chybí pravý zadní a loketka...tu asi bohužel budu muset koupit novou v BMW :/
příští týden jsem domluven s JaraXem na úpravě plynu, aby tam šel dát dekl motoru a tak vůbec...a o víkendu hned Valašský sraz u Kajce