PERFECT: Já už ani pořádně nevím, kdo mi co říkal, ale tebe jsem opomněl, takže taky díky

Problém je v tom, že hlavní napájení sedačky je vyvedený do plastovýho konektoru, do kterýho je trošku obtížný něco připojit a bojim se aby se mi tam něco nepodělalo a neshořelo mi auto
Fredy: tak já to nafotím a zdokumentuju pro případné další retrofiťáky

Jinak opěrky jsem rozsvítil i pomocí 3x AAA 1,5V baterek a kousku drátu, když jsem doma zkoušel jestli to svítí
pavel.rossi: Mrzí mě, že jsme se na BIGu nepotkali, tvojí jsem taky skouknul

ta barva na živo vypadá mnohem líp než na fotkách, aspoň mě to tak přijde

Vejfuky půjdou pryč, chci origo nárazník a schovat, ale ještě si zahrávám s myšlenkou udělat je jako je na bigu měl atc, seřízunté šikmo a krátké + pořádně vyříznout ten nárazník.. pak už jen snížit předek a budu spokojen
Jinak dnes jsem byl se sedmou na škole smyku v Plzni na letišti..při prudkém rozjezdu a potom krizové brzdě mi asi 3x na palubáku vyjela hláška, kterou jsem nemohl přečist, kvůlu rozsypanýmu čaji..ale v manuálu jsem si to hledal a vypadá to na "Ölstand Motor prüfen", která po znovunastartování zmizela, ale večer až auto vychladne hladinu změřím..je možný že během 7000km mi to z půlky(podle tyčky) kleslo na spodní měrku tyčky?.. to by muselo někde papat olej, normální to určitě není ne? Třeba se to jen tima manévrama zmátlo
Jiank asi 3x jsem schytal otázku co v tom je za motor, 2x pochvalu face2face, dokonce od majitele společnosti, který přijel v Arielu Atom

Večer možná podám report včetně pár videí

A cestou jsem v Blatné potkal stříbrnou E38, potom dám foto do 7er spotting