zadni sichny jsou tam komplet prisrubovane, takove lego. Vsak jsi na to uz urcite dosel.
Vyjedes se spodkama dopredu povolis hak, pasy. Pak muzes demontovat stredni konzoli srouby jsou vepredu do kastle a vzadu utopene. Sundas ten vrchni mini dil zase na sroubek a pak komplet L a P operadlo pres takove panty uplne nahore myslim po dvou sroubech na kazde strane.
Spoonerův Highline [E32 750iL] - konec příběhu
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- T613
- Spooner
Re: Spoonerův Highline [E32 750iL]
Ještě jsem se do toho nepouštěl, takže děkuji za návod 
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
BMW e36 328i Cabrio
- Spooner
Tak konečně hotovo
.
Během prázdniny jsem vyměnil zadní pružiny včetně nivo tlumičů, které mi poslal bývalý majitel. A dnes jsem na auto nahodil i originál přední pružiny.
Při první výměně jsem zapomněl fotit, takže aspoň něco málo z dneška

Ani jsem tomu nechtěl věřit, když jsem vedle sebe viděl originál pružinu a sportovní H&R

Tady už je tlumič s origo pružinou zpět na autě...

No a výsledný rozdíl. Při pohledu na obě pružiny jsem myslel, že bude rozdíl větší, ale aktuálně to je 37 mm. Takže i kdyby auto ještě kleslo, tak předpokládám, že to bude minimálně 30 mm, což je super. Konečně to auto začíná vypadat důstojně
.

Teď je tedy na pořadu dne koupit novou autobaterii a potom už se můžou řešit jenom drobnosti a kosmetické vady
Během prázdniny jsem vyměnil zadní pružiny včetně nivo tlumičů, které mi poslal bývalý majitel. A dnes jsem na auto nahodil i originál přední pružiny.
Při první výměně jsem zapomněl fotit, takže aspoň něco málo z dneška

Ani jsem tomu nechtěl věřit, když jsem vedle sebe viděl originál pružinu a sportovní H&R

Tady už je tlumič s origo pružinou zpět na autě...

No a výsledný rozdíl. Při pohledu na obě pružiny jsem myslel, že bude rozdíl větší, ale aktuálně to je 37 mm. Takže i kdyby auto ještě kleslo, tak předpokládám, že to bude minimálně 30 mm, což je super. Konečně to auto začíná vypadat důstojně

Teď je tedy na pořadu dne koupit novou autobaterii a potom už se můžou řešit jenom drobnosti a kosmetické vady
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e36 328i Cabrio
- herman17
Krása, ostatne jako tva druha 7er 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
http://WWW.BOZENOV.CZ
- Huff
Super, konečně jde někdo i opačnou cestou, tedy nahoru. Reprezentativní káře nesluší tahat držku po zemi.
Jinak krásná dílna!
Jinak krásná dílna!
BMW E32 730ia V8
-
zzeli
Hezky receno 
A souhlas. Snizovani je mozna efektni, ale bere to tem autum dustojnost, kor kdyz se to prezene... jak kdybyste nutili babicku chodit v minisukni, aby z ni jeste aspon chvilku byla hvezda.
A souhlas. Snizovani je mozna efektni, ale bere to tem autum dustojnost, kor kdyz se to prezene... jak kdybyste nutili babicku chodit v minisukni, aby z ni jeste aspon chvilku byla hvezda.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
- Spooner
Děkuji 
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e36 328i Cabrio
- Filozof
Musím souhlasit. Tyto auta si zaslouží vše origo co tam patří. Přesně tak. E32 je pojem a vždy tyto auta rád vidím.
Pamatuji si jak jsme jeli já jako mladej brigádník v dodávce s kolegou v 18letech a před náma pomalu BMW E39. Já jsem říkal že to je úžasné auto a že si ho chci jednou v budoucnu pořídit nebo aspon 3ku ale že ho jednou chci. A kolega jen utrousil. Zapomeň na to jsou to auta pro bohaté a ty si ho nikdy nekoupíš. Smiř se stím že ti bude stačit felicie.
Jak to dořekl tak jsem stejně řekl ne já si ho koupím BMW ikdyby na chleba nebylo. A od té doby jsem jen přemýšlel a čekal na tu správnou chvili. Přes E34 dnes mám E38 a splnil jsem si vlastně klukovské sny.
Dneska potkávám kolegu jak jezdí stále ve felicii orezlé a říkám mu vidíš koupil jsem si BMW. A on jen kroutí hlavou. Prostě to asi do ted nepochopil. Že když mají lidi sny a jdou si za nimi tak si je plní.
To samé vidím zde. Když vidím krásnou e32 nebo E38 kterou má spooner. Je to paráda mít takovou stáj doma a moci se o ni starat.
Pamatuji si jak jsme jeli já jako mladej brigádník v dodávce s kolegou v 18letech a před náma pomalu BMW E39. Já jsem říkal že to je úžasné auto a že si ho chci jednou v budoucnu pořídit nebo aspon 3ku ale že ho jednou chci. A kolega jen utrousil. Zapomeň na to jsou to auta pro bohaté a ty si ho nikdy nekoupíš. Smiř se stím že ti bude stačit felicie.
Jak to dořekl tak jsem stejně řekl ne já si ho koupím BMW ikdyby na chleba nebylo. A od té doby jsem jen přemýšlel a čekal na tu správnou chvili. Přes E34 dnes mám E38 a splnil jsem si vlastně klukovské sny.
Dneska potkávám kolegu jak jezdí stále ve felicii orezlé a říkám mu vidíš koupil jsem si BMW. A on jen kroutí hlavou. Prostě to asi do ted nepochopil. Že když mají lidi sny a jdou si za nimi tak si je plní.
To samé vidím zde. Když vidím krásnou e32 nebo E38 kterou má spooner. Je to paráda mít takovou stáj doma a moci se o ni starat.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

- calif
Nádherný auto, ty kola jsou pecka, o interieru nemluvě.... tohle bych raději než e38...
E36 325i ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
- Spooner
Třicetdvojka mě stále nepřestává překvapovat...
Vytáhl jsem vnitřní čalounění kufru a co jsem nenašel vpravo vzadu? Malou autobaterii (28Ah)
.
Ani jsem nevěděl, že e32 něco takového mohla mít. Nebo to není origo?
Zajímavé je, že nebyla vůbec zapojená. Tak jsem ji vytáhl a po změření měla překvapivě 12,3 V.
Otázka zní, co teď s ní? Měl ji tam vrátit? Nebo tam byla zbytečně?

Vytáhl jsem vnitřní čalounění kufru a co jsem nenašel vpravo vzadu? Malou autobaterii (28Ah)
Ani jsem nevěděl, že e32 něco takového mohla mít. Nebo to není origo?
Zajímavé je, že nebyla vůbec zapojená. Tak jsem ji vytáhl a po změření měla překvapivě 12,3 V.
Otázka zní, co teď s ní? Měl ji tam vrátit? Nebo tam byla zbytečně?

BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e36 328i Cabrio