oxik orientblau 740i

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
oxik

Re: oxik orientblau 740i

Příspěvek od oxik »

O víkendu jsem s přítelkyní a sedmou vyrazil na Tour Šumava, kdy jsme navštívili Zadov, Kvildu, Borovou Ladu, přespali v Nových Hutích u bratrance a druhý den Železná ruda a lyžařské středisko Gr. Arber (Velký Javor). Cesta díky klikatým "horským" silničkám byla velice příjemná a i když pršelo, jízdu jsem si užil maximálně i s velmi jemnou nohou na plynu. Výsledná spotřeba i přes dlouhá stoupání něco kolem 15l plynu.

Pár fotek:

Angel eyes teda ostudu nedělaji, schytávám pochvaly snad od všech, co znám a bavím se s nimi :)
Obrázek

Obrázek

Arber..
Obrázek

Radary protivzdušné obrany
Obrázek
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
oxik

Příspěvek od oxik »

Tady jen pro přehled jak se chová 7er na kluzný folii se zaplym/vyplym DSC.. rychlost stejná a jako kdybych jel v normálnim provozu..
žádný snažení se dostat auto do smyku apod. prostě jsem chtěl zkusit "reálnou" situaci :D A youtube mi nějak silně degradoval kvalitu videa..

S DSC http://www.youtube.com/watch?v=0CgysfmuJrA

bez DSC http://www.youtube.com/watch?v=Zg7H1v3so7E
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

DSC je prostě pecka. Kam se sere nějaký ESP od koncernu. Když jsem ještě se sedmou jezdil v zimě tak sem jezdil jak pánbůh do všech zatáček a to auto jelo pořád kam jsem potřeboval
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
herman17

Příspěvek od herman17 »

Presne tak, jamsi tk nemuzu vynachvalit. Kolikraz jedu na mokru a pokousik to jen tak pro radost, jak to funguje :D
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
caknakis

Příspěvek od caknakis »

stejně je hrozné, jak se sedma hrne ven po předku.....i na tom videu je to vidět.....jak nějáký posraný koncern :cry: :cry:
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
herman17

Příspěvek od herman17 »

Teď to po sobě čtu a hrůza. Na těch telefonech se nedá psát.
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Já si řikal co v sobě zrovna máš za materiál :lol:
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
oxik

Příspěvek od oxik »

Já si říkal, že nějak nerozumím řeči tvého kmene :D Ono taky neni telefon jako telefon :D

Jinak tyhle všemožný stabilizace a tak by měly ze zadokolek dělat nedotáčivý auta, což se jim teda docela daří
oxik

Příspěvek od oxik »

Tak po delší době aktualizace..

V Říši cestou do BMW Weltu mi zničehonic přilít šutr do auta, říkám si OK, to bylo do nárazníku..po týdnu koukám na sklo a cca 10cm prasklina u regensenzoru..paráda, další nečekané výdaje :D
V Německu cestovní rychlost tempomat 170-180, doma podle nádrže spotřeba 14,32l což je divný..ale potěšilo :D

Jelikož se zítra jede na svatbu, tak jsem celý odpoledne tepoval interiér, svinstvo co z toho šlo..fuj :roll: a to jsem si myslel, jak to mám čistý..
No a večer umyto + natankováno, LPG za krásných 15,40Kč a po 3200km jsem dotankoval jako "vždy" béňo za 500, snažim se udržovat mezi 20-40l benzínu.

Pod rohožkama toho bylo požehnaně..
Obrázek

Obrázek

Obrázek
herman17

Příspěvek od herman17 »

Ty kola jsou proste nej ☆
Obrázek
Odpovědět