Bmw e38 montaž hydraulickeho otvarania kufra

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
JaraX

Re: Bmw e38 montaž hydraulickeho otvarania kufra

Příspěvek od JaraX »

to je fakt lepší aby jsi dojel, nicmene to první zapoj a pak uvidíš, nebo si nakup kufr jídla, ubytuju tě u sebe na dílně, celej den si budeš vždycky dělat na autě a večer tam přijdu a zkontroluju tě :D
BMW service expert - http://www.jarax.net
wehr

Příspěvek od wehr »

To by som bol dost dlho u teba JaraX,lebo mam v plane prerobit dost vela veci na aute,mam kupenu komplet kabelaz z auta,ktore bolo dost fullove.Ja urobim vsetko,vymenim,zapojim,pozvaram,vyvrtam vsetko,ale programovanie,to nedokazem,nemam take skusenosti.Napr,dorabal som intenzivku,ostrekovace svetlometov,radili mi niektory ludia ze treba programovat,ja som nic neprogramoval a funguje to krasne dodnes.Moze byt,ze GM je uz vopred naprogramovane?Co potrebujem aby som mohol doma aj ja programovat?
wehr

Příspěvek od wehr »

Dnes som uspesne dokoncil dodatocnu montaz hydraulickeho otvarania kufra,velmi som sa cudoval ze nebolo treba nic ale vobec nic programovat,vsetko som zapojil spravne aj do GM a presne funguje vsetko akurat neviem preco mi nechce otvorit kufor uplne z vnutra ked stlacim otvaranie kufra a neotvara ani nezatvara cez dialkove ovladanie s klucom,tak tomu nerozumiem,asi bude treba nastavit cez diagnostiku ze?A este jedna vec,namiesto povodneho oleja do hydromotora je vyhovujuci aj Mobil ATF olej cerveny?prosim ak mate dotazy napiste.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

no nefunguje to protoze si to nenakodoval no...
atf je spravny olej
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
wehr

Příspěvek od wehr »

MAM VELKY PROBLEM,prosim o vasu pomoc a aj pomoc Snejka,hydraulicky kufor mi nefunguje tak ako ma,a to ze nechce mi po zatlaceni tlacitka otvarat iba tak ze musim mu dopomahat rukou.Zatvaranie nie je problem.Vymenil som aj staru plynovu vzperu za novu ale aj tak hydromotor mi nevladze zdvihnut a otvorit kufrove dvere.Doplnil som aj ATF olej.Moze byt ze je na vine nova plynova vzpera?alebo treba odvzdusnit hydromotor?PROSIM O VASE NAZORY.dakujem
JaraX

Příspěvek od JaraX »

wehr píše:MAM VELKY PROBLEM,prosim o vasu pomoc a aj pomoc Snejka,hydraulicky kufor mi nefunguje tak ako ma,a to ze nechce mi po zatlaceni tlacitka otvarat iba tak ze musim mu dopomahat rukou.Zatvaranie nie je problem.Vymenil som aj staru plynovu vzperu za novu ale aj tak hydromotor mi nevladze zdvihnut a otvorit kufrove dvere.Doplnil som aj ATF olej.Moze byt ze je na vine nova plynova vzpera?alebo treba odvzdusnit hydromotor?PROSIM O VASE NAZORY.dakujem
a když mu 10cm pomužeš tak pak už jede?
wehr

Příspěvek od wehr »

Ano presne tak ked mu pomohnem rukou tak cca 10cm tak uz ide,prezeral som videa z youtube a tam sa tie kufrove dvere najprv nadhodili az tak sa pomali otvarali,ja tomu nerozumiem,ved som kupil aj novu vzperu sice nie origo bmw ale je nova.Co dopomaha hydromotoru pri zdvihani?
JaraX

Příspěvek od JaraX »

wehr píše:Ano presne tak ked mu pomohnem rukou tak cca 10cm tak uz ide,prezeral som videa z youtube a tam sa tie kufrove dvere najprv nadhodili az tak sa pomali otvarali,ja tomu nerozumiem,ved som kupil aj novu vzperu sice nie origo bmw ale je nova.Co dopomaha hydromotoru pri zdvihani?
mě se todle stalo když jsem měl špatny ty dva pružiny dorazy co odskaujou kufr
wehr

Příspěvek od wehr »

Tie pruziny musia tak podvihnut to kufrove dvere?Az tak vysoko ako to maju na videach na youtube?
wehr

Příspěvek od wehr »

Pruzne nastavovacie dorazy kufrovych dveri nemaju sancu nadvihnut tazke kufrove dvere cca 10cm.Chcem sa opytat,plynove vzpery su take silne,ze tazke kufrove dvere zdvyhnu a otvora uplne po otvoreni soft close motorcekom?Dnes som sa popozeral na to a moj hydromotor nevladze zdvyhnut a otvorit kufrove dvere i ked mam novu plynovu vzperu,musim mu dopomahat rukou a to je dost na prd.prosim ak ma niekto skusenosti napiste.dakujem
Odpovědět