JaraX a jeho indvidual 740iA

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
JaraX

Re: JaraX a jeho indvidual 740iA

Příspěvek od JaraX »

tak přes víkend rozchozenej elektrickej kofr,
zapojenej DSP woofer na platě, novej zesilovač,
vyměneny spodní sufitky za oranžové pro mnohem lepší efekt.
naimpregonovany sedačky

zítra vyměna čelního skla za determální proti oslnující.
BMW service expert - http://www.jarax.net
MEDVIDEK

Příspěvek od MEDVIDEK »

Zas to neprehanej.Za chvili si budu muset vzit hypoteku abych mel stejne vybaveny auto.
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
JaraX

Příspěvek od JaraX »

tak na autě už je sungate čelní sklo, mam radost jak prase, je to fakt rozdil, zvenku tam nejde moc vidět, zevnitř mě neoslnuje sluníčko, prostě luxus jak se patří.
elektrickej kufr už chodí tak jak má, mam z něj radost

rozhodl jsem se když už mam ten 750kovej interier, tak at je to se vším všudy, takže zítra jdu na auto 750kovy vyfuky, + ještě plechy na bok auta na dveře v leskle barvě jako měly highline 750ky.

+ nová guma do kufru
+ novy kryt vstupní gumy do kufru
+ nové zadní origo facelift světla ( fakt to prokouklo)
a dneska jsem v BM2 neodolal a objednal origo nosníky na střechu a rakev, at to něco aji uveze.
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Máš spočítáno, kolik tě to už stálo celkem? Máš přibližně přehled, kolik hodin jsi nad tím strávil? Kolik nervů tě to stálo? kolik hodin na pc při sbírání info o všem co s E38 a BMW vůbec na netu souvisí. Kolik jsi s tím nalítal km? A to nepočítám telefonáty, sms, poštovný, cesty kvůli shánění dílů atd., musí to být velkej koníček. :D Docela bych se bál s tím jezdit, páč stačí jedna chvilka nepozornosti, buď tvoje, nebo jinýho účastníka silničního provozu a vše je v pr..li, nevím, jestli by ti tohle všechno nějaká pojišťovna proplatila, obdivuji tě. :? A zároveň držím palce, až si jednou řekneš, že už máš v tom autě všechno, chtěl bych ho zas na vlastní očividět. :)
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

JaraX píše:tak přes víkend rozchozenej elektrickej kofr,
Dal by se nafotit ten lepší efekt oranž. sulfitek? Myslíš ty co jsou v lichtpaketu? Nedodělával jsis ten lichtpaket? Líbilo by se mi jak by to v noci svítilo na nohy.

Dá hodně práce zapojit dodatečně DSP? Co je k tomu všechno zapotřebí?
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
JaraX

Příspěvek od JaraX »

NORMANN píše:
JaraX píše:tak přes víkend rozchozenej elektrickej kofr,
Dal by se nafotit ten lepší efekt oranž. sulfitek? Myslíš ty co jsou v lichtpaketu? Nedodělával jsis ten lichtpaket? Líbilo by se mi jak by to v noci svítilo na nohy.

Dá hodně práce zapojit dodatečně DSP? Co je k tomu všechno zapotřebí?
origo se to nedava, prostě jsem střikl sufitky oranžovou barvou, viděl jsem to někde na netu a vypadalo to dobře, jinak mam lichtpaket, ve předu světlo nad ručkou, nad nohama spolujezdce, vzadu za nohama cestujiích, nafotím to hned jak budu mít čím :)
zapojit DSP origo bude problem, resp to chce sehnat kabelaž.dsp display nebo origo navi monitor, zadní zesík, zadní woofer, ale asi to za to nestoji, ja jsem udělal všecko audio svoje, jen woofer jsem použil origo DSP>
JaraX

Příspěvek od JaraX »

NORMANN píše:Máš spočítáno, kolik tě to už stálo celkem? Máš přibližně přehled, kolik hodin jsi nad tím strávil? Kolik nervů tě to stálo? kolik hodin na pc při sbírání info o všem co s E38 a BMW vůbec na netu souvisí. Kolik jsi s tím nalítal km? A to nepočítám telefonáty, sms, poštovný, cesty kvůli shánění dílů atd., musí to být velkej koníček. :D Docela bych se bál s tím jezdit, páč stačí jedna chvilka nepozornosti, buď tvoje, nebo jinýho účastníka silničního provozu a vše je v pr..li, nevím, jestli by ti tohle všechno nějaká pojišťovna proplatila, obdivuji tě. :? A zároveň držím palce, až si jednou řekneš, že už máš v tom autě všechno, chtěl bych ho zas na vlastní očividět. :)
¨
co mam e38 tak jsem nalital zhruba 20 000km, mam to rok a pul, penez to stalo hromadu, ale času ještě víc, studování schémat, stovky hodin strávených v autě, stovky hodin řešení ruznych věcí, ale mam z něj velkou radost, udělal jsem z posrane socky dobry hodně vybaveny auto, ale plany sou ještě veliky.
o
3man3

Příspěvek od 3man3 »

Sdílim Jaraxovo nadseni pro věc... E38 je nadherny auto ktere z Baworské vyrobní linky uz nikdy nesjede a jako takovy si zaslouzi dobrou péči.

Já mam zrovna v plánu osadit do auta PC, nejakou integrovanou ZD s dvoujadrem Intel Atom , wifi , bluetooth , dvd prehravac.... nejak to pekne zaintegrovat do prihradky spolujezdce.... resim i moznost vysouvaciho lcd.... jen navrhnout nejakou sikovnou kolejnici a sladit to s bezovym interierem :))

tim by se otevrela moznost car-softu a primeho napojeni na RJ.. mohlo by to byt i ucelny :D
Naposledy upravil(a) 3man3 dne pon lis 03, 2008 12:48 pm, celkem upraveno 1 x.
E38 740i - 6Gang rv. 96 M60
JaraX

Příspěvek od JaraX »

3man3 píše:Sdílim Jaraxovo nadseni pro věc... E38 je nadherny auto ktere z Baworské vyrobní linky uz nikdy nesjede a jako takovy si zaslouzi dobrou péči.

Já mam zrovna v plánu osadit do auta PC, nejakou integrovanou ZD s dvoujadrem Intel Atom , wifi , bluetooth , dvd prehravac.... nejak to pekne zaintegrovat do prihradky spolujezdce.... resim i moznost vysouvaciho lcd.... jen navrhnout nejakou sikovnou kolejnici a sladit to s bezovym interierem :))
na to se vykašli, lepší je zachovat origo navi a dodělat carx,
a ten carputer si dáš do kufru.
ja na tom dělam, už mi to chodí ale nemam čas to nacpat do auta.
http://www.youtube.com/watch?v=ljr559igui8
http://www.youtube.com/watch?v=H0D2eyZrK5c
3man3

Příspěvek od 3man3 »

bohůžel navi v autě nemám...
E38 740i - 6Gang rv. 96 M60
Odpovědět