Uploaded with ImageShack.us
MEDVIDEK píše:No ty vole to ma tvar jako když mě moje 7 leta dcera nakreslila obrazek auta,jednim slovem hnus,to davaly misto socialnich davek bo co???
KAMIL740 píše:MEDVIDEK píše:No ty vole to ma tvar jako když mě moje 7 leta dcera nakreslila obrazek auta,jednim slovem hnus,to davaly misto socialnich davek bo co???
koupis malymu kornflejky a jako hracka je tohle![]()
Tyhle 7er (E65 to je?) jsou snad nejhnusnější auta, který kdy BMW vyprodukovalo, a proto jich jezdí celkem nevelký množství a proto taky stojí stejně, jako E46. Protože než tohle, to si radši každý koupí S-classe a nebo A8 - oba modely o mílové kroky designově hezčí.
To bude asi tím, že každej ví, že tyhle sedmy jsou ty nejhorší pod sluncem.. E38 je ta správná sedma, tohle je sráč..
Mno, dovolím si nesouhlasit, tyhle sedmy se mi líbí a nejhnusnější BMW jsou X3 a E60. Ale tyhle sedmy nemají vůbec dobrou pověst co do oprav, sere se na nich skoro všechno a opravy jsou za majlant.
V tom servisu, se chtěli co nejvíce napodobit audi![]()
Kdyz to nebude mit vzduchac a jen obyc podvozek, motor 30d jako se dava vsude jinde tak me nic chybovyho az tak nenapada. Je pravda ze teda dotahy dveri se prej furt serou, a jestli se serouu 7er okynka jak u e46tek tak radej nestahovat![]()
V 65 se prej sere hlavně veškerá elektrika, kterou je to prolezlý.
A moc si nedělám iluže, že by F10/F30 byly bezúdržbové... viz ten můj kámoš, který s novou F10 byl za tři měsíce v servisu, protože šly do kytek xenony a oprava asi sto litrů (naštěstí záruční).