Pokud nejde ven tak je podle me spatna mechanika jinak CD jsi mel koupit tady v klubu a pak mi dat kontakt nebot ja ho taky chciRescator píše:Jo CD do navi jsem koupil na Bazoš a nejelo mi to a nakonec ho to sežralo a nejde-ven tak co stím? nevíte?
Jaká sít do tel. a nemá někdo cd do navi
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
PRAHAV8
Re: Jaká sít do tel. a nemá někdo cd do navi
-
Rescator
Tohle to napsalo a zprvu šlo ven ale už nejde.Tak 500.- se dá tak v Brně je to asi jiná cena nevim jak je to možný ale co sleduju tak každá BMW pobočka má jiný ceny.
-
Rescator
-
Folis
Mě jede T-mobile. Respektive Paegas. Stará sim karta. Měl jsem ji už v E39 a teď ji mám v sedmičce a šlape bez problémů. Jinak Cd s navi mám, jestli by šlo přepálit a navigace to vezme, rád pomůžu, ale nevím, jestli to výsmah bere. 
Folis E38 740D DB81760
BMVV Budeš mít velké výdaje
Ex BMW E39
Ex BMW E36
BMVV Budeš mít velké výdaje
Ex BMW E39
Ex BMW E36
-
PRAHAV8
Já bych chtel detailní mapy CR a okolních státu mam nejake CD ktere neni moc detailní ale zase tam mam kupu statu. Kupoval jsem ho tenkrat od Kralika a ten mi ho normalne vypalil takze to asi pujde.
-
Rescator
O2 zadarmo co mi poslali taky jede.Tak CD je venku a Lukee mi poslal odkaz kde se dá stáhnout a vypálit tak uvidíme ale nemám program na vypalování a moc tomu nevládnu.Každopádně někdo na mě vydělal tři kyla a cd je mi nanic-no nic v životě už jsem přišel o víc.
-
Rescator
Nemá někdo anténu-vypadá to na jemnej sedmičku závit-tak nevim co tam dát.