Osobně to vidím na fialovou.
Jinak tenhle týden nás čeká geometrie, dodělat nějaké blbosti v interiéru (Nevalí se někomu doma řidičova loketka?) a příští týden konečně přetěsnit vanu.
Tady něco málo ze včerejška...

Děkuju za radyscorpion píše:Jo tak jak říká Roman a stojí to snad stovku. Jinak já bych řekl, že to je vínová metalíza s nádechem hnědé... mimochodem asi už máš nový TP vid? Jelikož si nepamatuji, že bych s tím měl někdy nějaký problém... Nedivil bych se, kdyby byla chyba na úředníkově straně....
asi před 16 roky jsem získal E12 520 s barvou Zyprische grun metal, byla to taková nádherná světlejší zelená metalíza, malinko do žlutohněda, ale to je jedno, kráva úřednice mi tenkrát napsala do techničáku zelená základní, všimnul jsem si toho až když mi na STK řekli, že barva nesouhlasí.scorpion píše:Jo tak jak říká Roman a stojí to snad stovku. Jinak já bych řekl, že to je vínová metalíza s nádechem hnědé... mimochodem asi už máš nový TP vid? Jelikož si nepamatuji, že bych s tím měl někdy nějaký problém... Nedivil bych se, kdyby byla chyba na úředníkově straně....