BMW Welt - Mnichov

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
pepin28

Re: BMW Welt - Mnichov

Příspěvek od pepin28 »

m1 atd super ale ty elektrovozítka atd se mi moc nelíbí celkově nejsem nadšenej s tim kam se bmw ubírá ale taková je hold doba :?
BMW e38 740i Fl
Filozof

Příspěvek od Filozof »

no prostě časy výroby jen vozů 3er 5er a 7er skončily. Taky atmosférické motory byly super kde jsou časy z dob 90let.
Obdivuji vozy e34 e32 a e38 a taky e30. Prostě skvosty a jsem moc rád že mohu jeden z modelů vlastnit.
Ted se všude strkají dvě a tři turba vypadá to super výkon je parádní ale už to není ono.
Navíc bezchybné vozy BMW které prostě milion dají bez problému jsou taky ty tam.

Dneska se to všechno dělá sice furt většinou kvalitněji, jak ostatní automobilky ale už je to hlavně u penězích a servisu.
Vidíme všichni, že závady jako jsou praskající řetězy u řad modelů Fxx a problémy se vstřiky a klapkami u naftových agregátů a další jsou prostě podle mě bussines pro servis a jak se napakovat.
Přijde mi to hodně smutné kam automobilka směřuje, hlavně se snaží vyjít vstříc všem takže dělá řadu jak 1er tak X1 - X6 a taky rodinné vozy 2er s předním náhonem (hnus u BMW) spíše bych viděl X-drive místo předního náhonu.
Ale tak to bohužel je. stím nic skalní fanda neudělá a musí se stím smířit.
Snad jen to, že vozy z éry 90let budou stále cennější na trhu a pro nás jsou momentálně dostupné za pěkné ceny.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
pepin28

Příspěvek od pepin28 »

můžu potvrdit, mám e28 87 rok 524td najeto bezmála 400000 a auto si říká jen o naftu a olej :D teď když jsem si pořídil 7er z roku 99 tak se nestačim divit co všechno se může na autě vysrat :D ale oproti ostatním autům co se dnes prodávají je to aspoň pořád auto s velkym A :)
BMW e38 740i Fl
Odpovědět