lednici nemám, skivak jo
rakev mi zbyla z E38 tak jsem dokoupil ještě nosníky pro E66, ted ani nikam nejedu, jen spíš testuju jeslti je to hlukově přijatelny abych si v létě mohl dovíst víc surovin z Řecka
foto rakve bude jak nebude tma
zatím aspon foto toho polštářku pro kterej jsem si hned dnes byl v BMW když mi zavolali že už je ušitej (prej sou věci pro Executive lounge na objednávku 14dní), ještě musím dodělat uchycení a bude to super https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57255500
jj je to pro cestujici vzadu, ale cestou z BMW jsem si ho hned narval na zkoušku na přední sedačku, ale bude vzadu za spolujezdcem, je na tom vyšítý znak 7 a material je alcantara nebo nějaky uměly semiš velice podobny alcantaře.
Filozof píše:Nelíbil se mi ten první čumák co byl vypadal divně ... toto vypadá dobře.
Ty už to nehul...tohle je stejnej čumák jako každej jinej předFL (2001-2004)...akorát to má v pěkným stavu a oproti sociálům má adaptivní přední světla !
First EX: BMW e38 740i 6/1995 Second Car : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Kdyz jsme u chrom klik...co se na tom CA sere? Co ctu, jsou s tim casto problemy. Koukal jsem na nejaky video na YT a tam mel chlapek prervany kabely, tak to zase zapajel a klika fungovala. Pak tam jsou nejaky sensory (asi kapacitni na prsty) a snad jeste snimac na pohyb kliky. Jinak nic sofistikovanyho ne? Jsou ty kliky zamenny? Jakoze kdyz se rozbije ridicova, ktera se pouziva nejvic, tak jestli tam jde dat klika ze zadnich dveri? Falcon to neopravuje?
Jo a radary u ACC se kazej nejak ve velkym? Zatim jsem zaznamenal jedenkrat problem s vyhrevem radaru
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green