Ja to chapu, ja ještě v dobach e32 měl frustraci že se to pořád sere a i pitomý fáčko mi jezdi roky a ani na něj nešáhnu

No a to ja taky nevim proč sis kupoval pětku

tak už se přestan vztekat....Snejk píše:jsi bezverec .. c6jed radši town carem. proti kratke e38 nic nemam, taky bych jel kratkou kdybych ji měl. ale prostě bych ničim jinym jak bmw 7er nejel no. co to hned každeho popuzuje. sem na sedmičkovem foru snad ne ?:) ja sem někomu snad řekl že mi vadi že jel něčim jinym ? když to někomu nevadi at si tam jede čim chce
mě to je přeci uplně jedno
tak jaxem četl krishnovo zahraniční anabázi, tak jeho by asi na tvým místě sebrali s tím chlápkem.Snejk píše:Ten normann ma dycky pravduvzdyt ja sem za to uplně nejradši, zadostiučinění se mi dostalo a já sem spokojenej
krischna story by se hodila ale nevim kterou k dobru... snad jen že v jednom kempu(maly rodinny kemp na takove větši zahradě tak na 10 stanu a par karavanu) kde sme byly jen my (e38), portugalec (typan ve w220), polák a holandan s bmw e30. fakt tolik narodnosti pohromadě nebylo nikde:) najednou tam přijela Policia Municipale ve fabce, zakotvila tam a zacpala vyjezd a čuměl na nas jak na bandu drogovych mafianu a něco mlel že čeka na Carabinieri... sem řikal .. no dopiče ted nam nacpou potmě do podběhu drogy a zavřou nas
, no jako byl tam prostě skoro celou noc no spalo se mi dost špatně.. tak sem porad chodil tak nějak kolem auta a hledal drogy v podběhu(nenapadně že sem jako kontroloval gumy, upadlo mi cosi atd..)... celej tejden benga nepotkaš a ted je tam nějaky sjezd mafianu a ja se tam do toho eště namočim
. no asi o pulnoci si policajt nějakeho chlapka z nějakeho karavanu odvedl a odjel.. to sem nepochopil. stejně šprechtili italsky.. no ale nespal sem skoro celou noc teda:)