Zajímavosti na prodej

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Fišta
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavosti na prodej

Příspěvek od Fišta »

Takže to nejni zas až taková výhra to koupit,co?
No,zeptám se ještě,je tu nějaký odborník na e38 z Vysočiny,který by byl ochoten se na to zajet někdy podivat? :mrgreen:
Sháním e38 facelift 740i s nejlépe tmavým lakem, plnou el.výbavou a digi klimou..LPG a iL výhodou =) prosím SZ =D

www.czmoto.cz
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

Raisidlo77 píše:Jasně, dokud je to přímo ve vládě, tak to servis poctivej má. Tam je to právě po dobu záruky.. třeba auta po Havlovi chodil tím způsobem - že Havel 100-150tkm, pak ochranka 300-400tkm (to už poznáte podle sedaček), pak náměstci nebo PČR.. a pak šrot nebo odprodej soukromníkům. Poctivej servis končil s prezidiem a u ochranky už bežný servis... pak už se to lepí a skládá, jak říkáš.
Samej odborník tady .... 8-) Co to je prezidium?
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

Snejk píše:s tim poctivym servisem to taky tak zhavy neni... ano dokud bylo v zaruce tak se do bmw jezdi... ale pak uz je tam nikdy nikdo nevidel :D
a pak uz to jen lepi lepi lepi a sidi a papirove mlzi a rozkrada... protoze rozpocet na servis toho auta je naprosto nulovej...
jo to na slovensku tam to funguje jinak... tam se servisuje i to co neni treba i klidne za hodnotu toho auta :)

Kam Ty na tyhle informace chodíš ....
Raisidlo77

Příspěvek od Raisidlo77 »

"Prezidiem" jsem prostě jen nazval, dokud v tom jezdila hlava státu, promin no ;) .. jinak informace mám přímé, od lidí co u toho dělaj 20let a více, jezdili s tím a jsou nejbližší rodina.

Edit: *To nemění zkrátka nic na tom názoru, že stejně bych se na danej kus podíval a rozhodoval se podle něj, ne podle toho zda je po státu nebo soukromníkovi. Některý auta jsou nádherný, někdy se MV zbavuje vraků (spíš v případě běžných aut a ne limuzín) a některý auta končí rozježděný na hadry (další složky pčr - zásahovka, dálničáři, apod).

**TomasV8 - btw bavim se spis o situaci let 90tych a eru E32/E38 ... jak to chodi tedka s novejma autama mi znamo neni a je mi to fuk. Nikdy jsem se o dnesni vozy nezajimal. Nemam v planu si cokoliv vyrabenyho za poslednich 10let kupovat, takže se o to nestarám.. a Fišta se ptal spíš na E38 mám takoej pocit. Od E65 nahoru včetně, je to auto pro mě krásný, ale nenadchne mě.
Naposledy upravil(a) Raisidlo77 dne sob úno 11, 2012 3:44 pm, celkem upraveno 1 x.
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

Tak to se možná známe .... S těmi přáteli ;) Skoro by to sedělo, ale dnes už je to jinak.Havel je dávno v prdeli a změnilo se toho dost. Mimochodem jedna z těch vínových sedem pořád stojí v areálu na Kopanině... Dnes to kupujou za levno, protože BMW je pak natáhne na servisu. Do poslední chvíle, co vnitro ty auta má, tak tam je jen to nejlepší, protože to prostě mají ve smlouvě. Teprve když se rozhodnou, že to auto "vyřadí" (náklady na opravu v dané chvíli převýší zůstatkovou hodnotu vozu), tak tam ZSMV něco plácne a prodá. Kolikrát tam ani nic neplácnou a prodávaj. Viz. E65ky u kterých skončila záruka a okamžitě šli do prodeje 8-)
Raisidlo77

Příspěvek od Raisidlo77 »

Tak jak budu stíhat, hodím ti z domu SZ jestli se třeba neznáš s otcem a tak :). Jak říkám, od konce ery E38 mě to nějak nezajímalo, tak jsem se na to nikdy neptal.. takže k tomu mlčím a šoupu nohama.

Co si už tak jenom všímám, tak ted maj už nějakou dobu Áčka k rozprodeji vládní 7er, že ? V Brně stojí 730d s držákem na vlaječku, stříbrná, F01 tuším. Nepamatuju si cenu, ale mám to nafocený a myslim že to bylo za rozumný peníz na to že to stálo v Áčkách :)
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

Doteď jezdí ještě asi tři bílé E34 TDS a 3,5 svlečené z policejních barev, maj kolem 300kil (ta moje poslední měla 360 a do poslední chvíle se vše co nešlo nahradit orig. dílem objednávalo u BMW - Snejk v ní taky seděl) a pořád fungujou. O E38 vím jen o jedné, která je pořád v garáži a zřejmě si ji někdo suší pro sebe. Jinak jsem byl před 5 rokama na stáži v Německu a jel jsem tam právě tou vínovou 750 a auto nemělo jedinou chybu. Jen němečtí kolegové se tak nějak divně šklebili :) Jinak co vím z kmenových knih, tak to auto na opravě běžně nasbíralo svou cenu. Ty poslední ale opravdu jedou jen do záruky a pak jdou pryč, resp. se nabízej BMW k odprodeji - výměně za nové. Takže co pak stojí v bazarech už jsou auta na kšeft. ZSMV nabízí jen plečky.
fivajs

Příspěvek od fivajs »

Teď už to prodávají veřejně, asi před půl rokem měli dvě slušné E34 2,5 za slušnej peníz (ty jsi měl asi na mysli). Každý si tam může zajet, zavolat napsat mail, se mnou komunikovali hned a úplně v klidu. Teď momentálně BMW nemají. Byl o ně docela zájem a taky se dalo na tom něco málo vydělat :-) :roll:
Jo a taky zbylo pár origo čudlů na horn a majáky 8-)
http://www.zsmv.cz/odprodej-majetku/
Přílohy
Obraz001.jpg
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

Jedno TDSo stojí už půl roku bez hnutí na Zbraslavi ...... Má ho tam šéf automobilního 8-)
fivajs

Příspěvek od fivajs »

Taky nějaká E32 po dlouhé době:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -7/9724484
Proč ne za ten peníz
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
Odpovědět