Chcípá po studeném startu

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
volf-m

Re: Chcípá po studeném startu

Příspěvek od volf-m »

Já ještě někde musím spašit druhý vstřiky co zkusím vyčistit podle YouTube návodu, na svých to dělat nebudu aby to pak nebylo horší než lepší, na bazoši nedávno byly všechny za 500 na FL, tak bych šel asi touhle cestou ať je zase něco odškrtnutýho. Plus samozřejmě ty kroužky kolem nich. Plus až pojedu k Mišulinovi což bude asi víkend tak ti vezmu tu váhu.
BMW E38 750iA Individual

BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
Filozof

Příspěvek od Filozof »

mám zato že řešíte studené starty a lpg které neumí servis nastavit.
Nabízím zadarmo to u mě vyzkoušet a podívat se na to ... nic víc ... pokud to pojede budu jen rád. A za 6kil to klidně nechám ten kabel s CD a softem.
Jak píšu ušetřilo by to plno lidem spousty problémů co tady řešíte.
Vzpomínám si na E34 jsem řešil to samé.... pokud myslíte že to není ten problém ok nebudu se dál vyjadřovat...ale mír dobře vyladěnej systém LPG je pak základ uspěchu aby to auto fungovalo i na benzín....už pochopte někteří že LPG když je rozladění rozladí i benzín a pak nestartuje kucká a chcípá ... to je vše jednoduše řečeno.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Já bych to klidně zkusil, ale jsem moc zdaleka.
BMW E38 750iA Individual

oxik

Příspěvek od oxik »

ok, tak to prosím řešte ale v jiném topicu, já tohle téma založil primárně pro řešení problému se studeným startem což s nastavením plynu si troufám říct, že moc společného nemá.. na předchozí stránku jsem dal video svého studeného startu a jediný, kdo se k tomu nějak vyjádřil byl Strosek..dík OT, které to tu zasere si pak už můj příspěvek nikdo nezobrazí a komentáře k videu se tedy nedočkám..

btw. na FB jsem ti jasně psal, že všechny adaptace po výměně DME byly vymazány, tudíž by na chod na benzín neměl stav LPG mít vliv..mimoto na LPG chybu nemám, na plyn to jede skvěle..
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Já ti psal ty vstřiky, http://auto.bazos.cz/inzerat/54424718/v ... a-sadu.php a procvakat na stole aditivem. Samozřejmě dát nové ty kroužky kolem. Za 500 dobrá varianta jak s tím hnout. Zatím to u sebe zkoušet nebudu dokud nemám náhradní co kdybych je nějak zkurvil. Pak uvidíme co provede taky ta váha. Jinak mluvil si o tom s Myšulinem?
BMW E38 750iA Individual

alap

Příspěvek od alap »

oxik píše:ok, tak to prosím řešte ale v jiném topicu, já tohle téma založil primárně pro řešení problému se studeným startem což s nastavením plynu si troufám říct, že moc společného nemá..
Já myslel, že jediné na čem jste se tady dohodli, je to že za to může pravě LPG. A já si to myslím taky, rozhašené LPG.
ex e38 728ia 99 LPG
zzeli

Příspěvek od zzeli »

@volf: Mam pro tebe vysvetleni....plynar si zapomnel vzit do prace svacinu a tak si rika...hmm, dneska bych moch jet na obed limuzinou. Vola sefovi, ze ho vezme taky a kdyz se zadari, tak to bude zdarma. Pak telefonat tobe, ze dosel plyn. Pokracuje se cestou na obed a pri prohlizeni jidelaku a zkouknuti cen steaku z americky kravy dalsi telefonat, ze mas v hajzlu reduktor za 4500. Kdyz jsi odpovedel ze to nezaplatis, tak si dali jen blbej gulas a proto byl technik nasranej, protoze si dneska chtel dat fesnej kus masa :lol:
To je fakt nestesti davat nekam auto na servis. Buhvi co se s nim pak deje. Pri pomysleni, ze mi kurvej prevodovku nejakejma pokusama o drsnou jizdu...darmo mluvit.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
oxik

Příspěvek od oxik »

jo, vstřiky jsou jedna z věcí se kterou "počítám".. akorát ty z inzerátu nevim, jestli jsou na FL..podle ETK jsou moje od 09/98 a abych pravdu řekl, tak už se uplně ztrácim v tom, co je fc/předfc/mezifc :D napíšu mu mail ať mi pošle číslo dílu..

s mišulinem jsem o tom mluvil, podle něj by to mohlo být i benzínový čerpadlo
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
oxik

Příspěvek od oxik »

alap píše:
oxik píše:ok, tak to prosím řešte ale v jiném topicu, já tohle téma založil primárně pro řešení problému se studeným startem což s nastavením plynu si troufám říct, že moc společného nemá..
Já myslel, že jediné na čem jste se tady dohodli, je to že za to může pravě LPG. A já si to myslím taky, rozhašené LPG.

Ok, ale jak bys vysvětlil vinu v rozhašeném LPG, když na LPG to jede dobře, měnila se jednotka motoru, několikrát se mazaly všechny adaptace a chyby a na benzín to jede na hovno?
Proč to tady pořád řešim..protože mi je proti srsti měnit 20 dílů k nalezení příčiny, když je poměrně vysoká pravděpodobnost, že se najde někdo, kdo to zdiagnostikuje správně..
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Kdyby ty vstřiky byly na mezikripla tak jsou u mě doma, tohle by měli být faceliftový. A pro všechny, vsadím to svoji e38, že ten bordel nedělá LPG jako takové jen se to díky němu více projevuje. Čerpadlo schválně Zita pozjišťuju co stojí.

No a s tím servisem je to pravda, docela by mě zajímalo co by bylo na skryté kameře. Blbý je, že to pak stejně dle práva nemůžeš někde prezentovat veřejně.
BMW E38 750iA Individual

Odpovědět