Tak jsme doma, auto šlapalo jak švýcary, najeto 3000km, dolito 2,4l oleje a ani kapka vody
Jel jsem přes rakousko, slovinsko-okresky,kousek bosny a prakticky celé chorvatsko až na jih k dubrovníku, většinou tedy dálnice se spotřebou 8,3l tam a 9l zpět, podle BC.
Auto naprosto plný kufr a uvnitř 4 dospělí a dítě...Je znát že ten motor je slabý, jel jsem jako třetí auto a pořád jsem tomu musel šlapat, plyn gumovej reakce nula až najednou podřazení, zrychlení opět žádný tak další podřazení, zařvání motoru a konečně akcelerace

a takhle skoro pořád...když jsem jel chvíli první bylo to lepší, kdybych jel sám tak by se to dalo celkem v pohodě, po rovině 120 a otáčky cca 2300rpm...
Převodovka,chlazení atd bez jediného zaváhání. Mám radost

dvakrát jsem se vykoupal s klíčkama v kapse,ale po krátkém oschnutí centrál fachá normálně...někdo mi trochu odřel dveře na parkovišti, jinak nic...nejhorší šoféři a silnice jsou v bosně, tam je to o hubu....e38 jsem potkal jen jednu, hodně e39 a e46, bochníky taky nevidět...bosna je plná e34 a MBw123 a w124, v chorvatsku mě překvapila koncentrace vw Golf první generace