E32 750il HL

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Danny.Sp

Re: E32 750il HL

Příspěvek od Danny.Sp »

zdravim...
tak jelikož se pár lidí zajímalo jak dopadla moje Sedmice, tak ji sem vracim do Klubovek...

proběhlo:
komplet odstrojení...interiér vyčištěn a opět poskládán, eště řešim nahnuté přední sedačky a origo audio a telefon...oprava ťukanců a komplet novej lak, černá perleť ze vzorníku Subaru...nástřik spodku...komplet nový brzdy...nápravy a vejfuk přidjou na řadu...základní servis motoru...výměna oleje v automatu, ale stále to neni ono, takže řešim...a další věci jako kola,fólie,přední světla atd....

tady pár posledních foto:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

stále som ten vyjebaný vagabond čo po sídlisku jezdí černým vyjebaným báwom...
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Krasavec. Ale černá perleť je největší zlo jaké existuje, to auto, i když je perfektně umyté, tak jak jsou tam ty třpytivé částečky, tak to furt vypadá jako taková jemně šedá.... nejkrásnější černá je prostě čistě černá :-)

Ale jinak super práce, jsem rád za každou zachráněnou E32
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tady je perleť hneďá... takže to leze do tmavě bronzový... tak to vypadá celkem dobře...

díky... :)
Obrázek

Alois

Příspěvek od Alois »

Super, vypadá to hezky, ale pokud jsem pochopil, chceš aby to bylo zajímavé a perspektivní.. Takže ty kola když jsou i origo na e32 krásné, ty tónovačky ani nemluvím a světla jsem jakože vůbec neviděl.... A nechápu proč nešel vzorník BMW přesně to co tam patří, nejlépe to co tam bylo při tom, kdy to vyjelo z linky...

To by mi nedělalo radost. Má to být svědek doby, když je to High-line a ne tůňo.. Ale to je můj názor, asi máš jiný..
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

Mě naopak přijde, že tu E32 decentně hodil do dnešního stylu :-) Ty kola jsou naprosto luxusní - límcáky tomu autu prostě slušej. U barvy bych pochopil finanční důvody, nebo jednoduše vlastní vkus no a ty světla... to je kategorie sama pro sebe :-) Stejně to všecko padá na tom, jakou představu má majitel, já osobně jsem rád, že je tu zachráněná E32, kterých tu začíná být jak šafránu, ať už vypadá jak vypadá...
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

co se týče kol, tak kola dělaj auto a z origo kol na E32 mě žádný zas tolik nenadchly... ze vzorníku BMW na E32 je snad černá jenom jedna a ta taky nic moc... a původně to byla ta nejhnusnější zelená co BMW dělalo snad... a co se týče světel, nevidim nic špatnýho na černech + AE... to mi k BMW prostě sedne... a přesně těhlech pár věcí to auto udělaj zajímavý na první pohled a ne až když se koukneš dovnitř nebo pod kapotu... takže asi tak...
Obrázek

T613

Příspěvek od T613 »

ty kola jsou fajn a je tvoje vec jake si tam das, tak jako folie nebo svetla. Auto jinak uz vypada pekne.

Pokud do toho muzu taky kecat, tak spis se zamer na dodelani detailu, jako treba ty vybledle predni blinkry kup nove (stoji par korun) nebo folie bud vsude nebo zadne (kdyz teda pominu ze s tema prednima je to dnes o papiry) ... co na tech kolech mas za pneu? vypada to ze jsou o palec uzsi nez tam maji byt :-)
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tyhle detaily se samozřejmě řešit budou... nejdřív potřebuju dořešit automat a pak se bude pokračovat dál... folie sou všude, jen nemám novější foto... kola sem s těmhale pneu už koupil... je to něco strašnýho, nikdy bych to tam nedal... :D ale když už tam sou, tak je dojezdim...
Obrázek

Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

Obrázek

JohnyK

Příspěvek od JohnyK »

Hezký, mě se líbí... až to dotahneš a udělaj se kvalitní foto, tak to bude pecka. A k origo kolum, max na zimu, což ta 7ma asi nebude:-) protože v dnešní době, kdy i fabie jezdí na 17 vypada takhle velky auto na 15 tak nejak komicky.

http://aukro.cz/predni-kourove-smerovky ... 73652.html

jinak fajn, že v tom vlaknu ( i projektu ) pokračuješ ;)
e32 M60B30 92' DD29019
Odpovědět