BMW 740i (e38) váleček Orientblau - konec příběhu
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- volf-m
Re: BMW 740i (e38) vrak edition
Šlo by ty kroužky napojit místo parkovaček do té jejich patice abych nic nemusel stříhat? A co jas dispeleje je na to nějakej trýček? Mám teď nějak moc arbeit, takže jsem net ještě nesjížděl.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
- volf-m
Tak po poslední LPG zkušenosti jsem objednal nějakou plynovou multidiag, kdyby to nešlo, tak ji vrátím. Uvidíme jak se s tím poperu.
BMW E38 750iA Individual
- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
Diag čistě na Landi Renzo by byla asi lepší, respektive kabel. Ale tak uvidíš, jak ti to bude fungovat, samotného mě to zajímá, seštelovávat si ten plyn takhle sám zní náramně zajímavě. Škoda, že zrovna u Prins to nepříchází v úvahu, pač si soft pečlivě hlídají.
- Filozof
Dunnst: Budu si kupovat kabel na Prins
http://www.projekt-tech.cz/?81,interfac ... -vsi-(usb)
soft si taky seženu ...
chci si jen pohrát stím co mi povolí ... asi jen tlak zvýšit z 2,050 na 2,200Bar. prostě bych rád viděl silnější odezvu LPG protože to prý jde poštelovat aby to bylo jako na benzín silnější v nižším a středním pásmu...jen si stím nikdo nehraje ...každej dá automatiku odladí se to pak samo a je to a jezdí se statisíce km.
Prins je moc jednoduchej a nikdo si stím moc nehraje protože pokud je auto OK tak se to odladí samo po nastavení hodnot a je to pak by to mělo dlouhé roky fungovat bez problému. Ale já si chci stím pohrát více ... co tam vše uvidím na to jsem zvědavej. Škoda že to nemají někde levnější... kolem 8kil by bylo fajn.
https://www.youtube.com/watch?v=st8PvY3PyFc
http://www.projekt-tech.cz/?81,interfac ... -vsi-(usb)
soft si taky seženu ...
chci si jen pohrát stím co mi povolí ... asi jen tlak zvýšit z 2,050 na 2,200Bar. prostě bych rád viděl silnější odezvu LPG protože to prý jde poštelovat aby to bylo jako na benzín silnější v nižším a středním pásmu...jen si stím nikdo nehraje ...každej dá automatiku odladí se to pak samo a je to a jezdí se statisíce km.
Prins je moc jednoduchej a nikdo si stím moc nehraje protože pokud je auto OK tak se to odladí samo po nastavení hodnot a je to pak by to mělo dlouhé roky fungovat bez problému. Ale já si chci stím pohrát více ... co tam vše uvidím na to jsem zvědavej. Škoda že to nemají někde levnější... kolem 8kil by bylo fajn.
https://www.youtube.com/watch?v=st8PvY3PyFc
Naposledy upravil(a) Filozof dne stř lis 25, 2015 9:27 am, celkem upraveno 1 x.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
No ty kokos, to až pojedu do Prahy k Rezkovi, tak se ho na to budu muset zeptat. On mi právě tvrdil, že Prins dělá co může, aby se ten soft nešířil a že se nedá sehnat jinou cestou, než být jejich oficiální montér.
- volf-m
To je jasný, že ti plynař neřekne kup si kabel, tohle se nastavuje tak a tak a tohle se kupuje tady a jezdi sem maximálně na revize. Uvidíme jak to bude fungovat, ale když už tak to nechci jen na svoje auto. Je sice riziko, že něco poseru, ale když vidím co je za servisy, tak tam klidně můžou posrat taky cokoli ale ještě za to zaplatíš. Možná, že ten váš Prins dělají lidi co něco umí, ale moje dosavadní zkušenosti s plynařema - hrůza.
BMW E38 750iA Individual
- oxik
-
zzeli
Filozof: Bych to s tlakem neprehanel, budou se vic namahat vstrikovace a nicemu jinemu to nepomuze, v nizkejch otackach uz vubec. Nicmene sem zvedavej na tvoje videa
Podle me je jedno jestli je to multidiag nebo primo na danej system. Stejne je to ve vysledku seriova komunikace, takze kdyz jde spravnej drat na spravnej pin, tak je pak uplne jedno, jestli si ten kabel udelas na kolene. Kor kdyz pouzijes verzi se seriovym portem. Nechapu, co je na tech kabelech tak drahyho (nevim jestli tam je potreba prevodnik urovni nebo ne). U USB verze beru, ze tam je aspon FTDI chip.
No ale je dobre, ze do toho jdete. Nekdo musi bejt prvni. Snad budete pak s vysledkama sdilni a vyfiknete nejaky super navody
Podle me je jedno jestli je to multidiag nebo primo na danej system. Stejne je to ve vysledku seriova komunikace, takze kdyz jde spravnej drat na spravnej pin, tak je pak uplne jedno, jestli si ten kabel udelas na kolene. Kor kdyz pouzijes verzi se seriovym portem. Nechapu, co je na tech kabelech tak drahyho (nevim jestli tam je potreba prevodnik urovni nebo ne). U USB verze beru, ze tam je aspon FTDI chip.
No ale je dobre, ze do toho jdete. Nekdo musi bejt prvni. Snad budete pak s vysledkama sdilni a vyfiknete nejaky super navody
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
- Filozof
zbytečně drahý já našel toto
http://www.projekt-tech.cz/?81,interfac ... s-vsi-(usb)
a funguje to dobře ale šikovnej elektrikář si to dokáže doma udělat sám ... je to na jednoduchém principu...stejně jako diag na magic si nějakej borec doma udělal a vyrobil. FTDI Chip.
tohle je pro ostatní ... většinou
tento kabel podporuje:
Podporuje :
AC stag, Autronic, AG Zenit Compact, BRC, Elpigaz, ESGI, HL Propan Magic, Magic 2, KME Bingo, Diego, Landi Renzo, V-tec, Versus, Zavoli a mnoho dalších.
a myslím mám jej zrovna tento doma...
http://www.projekt-tech.cz/?2,interface ... temy-(usb)
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

- volf-m
Chlápek co děla plyn tady v Domažlicích taky používá něco podobného a to se tím živí, hned jak kabel dorazí nahodím info.
BMW E38 750iA Individual