jakou e32? diky za vsechny rady a porady+lpg?

Sportovní rv. 1986 - 1994
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Tomstrom

Re: jakou e32? diky za vsechny rady a porady+lpg?

Příspěvek od Tomstrom »

[quote="evlo"]manual je pro socky a dementy, to sem netahej
:o :shock: proc jako? :( co je natom si zaradit sam? ptal sem se jen na to jaka prevodovka je lepsi ci horsi z hlediska funkcnosti a vydrznosti. pak uz je to na kazdym jestli chce mackat jen pynovej pedal jak invalida,nebo si rad zmackne spojku a sam zaradi....vim ze tu mate vsichni skoro automaty,ale tak jen se ptam,ja osobne raci manualek.
evlo

Příspěvek od evlo »

Z hlediska funkcnosti uz z principu ta automaticka, ze, protoze doopravdy radi :)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

rAd ti tu napíšu že zkazíš. do tAkový lodi s takovym motorem je manual asi tak trapnej jako v linkovem autobusu mhd. prostě ten automat funguje, funguje dobře, posloucha tě jak má a když se snim naučíš tak bude řadit podle tvýho... a když tak tam stejně maš steptronic a tam si mujžeš kvedlat co chceš lae po par jizdach ho stejně nikdy nepoužiješ. a vubec. to by sis musel sam zkusit co dělá 300 koni + automat... prostě nějaký řeči ja miluju manula ja mužu tohle támhle.. to všecko pak bere za svý.
malokdo se pak chce k manualu vratit ale tim si musíš projít abyss zjistil jak trapný a podřadný je manualně řadit. je to nesmyslna a zbytečna činnsot. to ma smysl v M5 abys mohl driftovat a pali t gumy a jezdit sportověn... ale 7er je limuzina a stejně když na to přidjde tak S režim a 300 koni a ono uvidiš co to uděla...
a co se tyče spotřeby tak motor v 750 žere prakticky stejně když jezdiš normalně a jede líp. vubec bych to nezatracoval ale chcce mít dobrej kousek a občas mu taam koupit nějaky kable ke svičkam... V8 je asi nejlepši motorizace pro socky, udržbu nechce takřka žadnou a jede dobře. to bude pro tebe to pravý. na 730/35 se vykašli žere to stejně co 740 a jede to citelně huř... a v 740 maš aspon pekny vybavy už...
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
Tomstrom

Příspěvek od Tomstrom »

Snejk píše: na 730/35 se vykašli žere to stejně co 740 a jede to citelně huř... a v 740 maš aspon pekny vybavy už...
jj tak 740i 8V bych to videl jako dobrou volbu.jinak je me jasne ze automat je pohodlnej jak pises,a ze je tedy ta aut. prevodovka presna a dobra tomu verim,ale manual je spatnej :?: komu to prijde strasne namahave tak ja mu to neberu,ale prome to neni namahave,spis takovej lepsi pocit z jizdy,ikdyz je to limuzina a ne nic sportovniho 8-) ....tak sem chtel jen slyset manual je proste nepovedena prevodovka ktera vubec nespolupracuje s timhle vozem.ale jestli to pravda neni vubec bych se ji nebal. ma tu nekdo manual :?: :?: :?: ted sem se dival nekdo prodava na bmwklubu v manualu a tvrdi ze super a ze i oproti automatu se stim da jezdit i oneco lepsi spotreba,coz neni podstatne... ;)
evlo

Příspěvek od evlo »

Tak ja teda manualy nesnasim, nikdy jsem si s tim auto nekoupil, jen jednou vylozeny sportak, ale napisu to takhle - kdyz sednu do auta s manualem, tak si tak 20minut zablbnu a jako jo bavi me to a pak me to sere a sednout do auta s normalni prevodovkou je zas uleva a po pul roci si zas muzu uzit klacek. Takhle to ma kazdy i ty kdyz te prejde ta tvoje manualova "naprcanost", ale kdlidne si kaz zivot, cpat ti tu automaty uz nebudu.

Auta s manualem taky funguji. A minimalne pocitove je akcelerace manualu o hodne lepsi.
Naposledy upravil(a) evlo dne úte pro 22, 2009 1:23 pm, celkem upraveno 1 x.
hain.cz

Příspěvek od hain.cz »

mno tedka jsem potkal jednoho, co ma cerstve e38 730 v manualu, rikal, ze bezproblemu dava 740 v automatu, ale..
osobne mam automat 2 roky a muzu jen vrele doporucit, vubec si nedokazu predstavit v 7me kvrdlat klackem, proste mi to tam nijak nesedi, ale chapu, ze co clovek to nazor, chce to zkusit, at vis..
kzdp mam e32 735, z pocatku mi prisla silna (v porovnani s 520 ovsem;+)), ale zanedlouho jsem jiz litoval, ze sem nezvolil vetsi motorizaci..
nyni bych premyslel opravdu nad 4.0 a vis..
ex32 735i / e38 740iA rv95
Tomstrom

Příspěvek od Tomstrom »

[quote="evlo"]Auta s manualem taky funguji. A minimalne pocitove je akcelerace manualu o hodne lepsi. ;) ;) ;)
to sem chtel slyset,ja myslim ze tu nikdo nema moc z manualem zkusenosti ,hmmm?
urco se automat ktomuto vozu hodi to je pravda,ale manual by mohl byt zajimavej ,ja osobne bych ho prublll.... ;)
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

evlo píše:manual je pro socky a dementy, to sem netahej

jo je to facelift, snejk ti tady fejslift poplive jak je to nahovno a tak

Jo a co se tyce toho lpg, tak poradny system, ktery bude stihat ve vsech jizdnich rezimech i kickdown a 250+km/h bude stat tak 40klacenku.
...jak jsi přišel na to, že manuál je pro socky a dementy :lol:
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

Tomstrom píše:
evlo píše:Auta s manualem taky funguji. A minimalne pocitove je akcelerace manualu o hodne lepsi. ;) ;) ;)
to sem chtel slyset,ja myslim ze tu nikdo nema moc z manualem zkusenosti ,hmmm?
urco se automat ktomuto vozu hodi to je pravda,ale manual by mohl byt zajimavej ,ja osobne bych ho prublll.... ;)
..já ho mám prublej. V 524TD jsem měl automat, v 525 TDS také a E38 mám manuál a jak jsem z počátku tomu nějak nedůvěřoval, dokonce jsem se hodně rozmýšlel zda ho vemu tak teť musím říci paráda. Je pravda, že do takové lodě se moc nehodí, ale zvykl jsem si a vše OK. Ono je to asi o zvyku.
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
evlo

Příspěvek od evlo »

fredy píše:
evlo píše:manual je pro socky a dementy, to sem netahej

jo je to facelift, snejk ti tady fejslift poplive jak je to nahovno a tak

Jo a co se tyce toho lpg, tak poradny system, ktery bude stihat ve vsech jizdnich rezimech i kickdown a 250+km/h bude stat tak 40klacenku.
...jak jsi přišel na to, že manuál je pro socky a dementy :lol:
Vsak nemyslim to jak to pisu, ale rikam to stejne.
Odpovědět