Ledviny
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
- fivajs
Re: Ledviny
ty mě neznáš?JaraX píše:fivajs píše:Ano, Tvoje věc samozřejmě. Jsi dal do auta 500.000? NECHÁPU A HLAVA MI TO NEBERE.Nemyslíš si, že investice výrazně převýšila cenu auta? Tady někde jsem viděl TOP za 300. Nezdá se ti,že už je to moc? Já myslím, že auto by se mělo kupovat a následně opravovat tak, aby výsledek nebyl dražší, než cena TOP. Nicméně musím konstatovat, že se to stát může, ale poprvé v životě vidím, že tolik. Vlastně ne, ale to si kluci stavěli závodní speciály... Ale pro mě věc zcela nepochopitelná: půl milionu v autě!!! Máš tady někde fotky? Chtěl bych se podívat, jak vypadá E32 s takovou investicí. Jistě máš, však tolik peněz v E32 - jistě se rád pochlubíš!!! Dej sem foto, nebo pošli link...
není to E32 ale E38, měl jsem vymazleny TDSo E36, to jsem vyměnil za E38, byl to muj sen a ja si ho splnil za cenu toho že jsem vzal první mrdku která bylo, nejdřív jsem ji dal do stavu, ale pak jsem si začal uvědomovat že moje vybava i když byla slušna (el contour sice s vyhřevem, skivak, xenony, tel, lepší audio se zesíkem, šíbr, asc, apod ale stejně mi to přišlo pak hrozně chudý tak jsem na tom dělal až jsem se dostal do faze kdy to auto má skoro vše co ma mit, a navíc je to kratka sedma s contourama a stolečkama a taková druhá neexistuje, znám v tom autě každej šroubek, každou pičovinu, každou sběrnici a těší mě že přesně vím jak tam co přesně funguje. auto mě vyšlo na 500 ale ted bych ho sotva prodal za 150, ale na druhou stranu někdo koupí superba za mega a proda pak za 150 taky a todle auto je někde jinde, už jsem se díval po E66 a stejně najít ve vybavě jak mam e38 je skoro unreal, protože věci jako stolečky apod sou věci kterych se nechci vzdat.
http://www.youtube.com/watch?v=4RV8pavJNhA
Tak teď plně chápu a video fakt dobrý...
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
- fivajs
Re: Ledviny
jde o to, ještě jak - půl na půl - to je málo pro rodinu i pro auto...dunnst píše:Dobrý dělení .-)
Moje mladá si myslí, že na BMW je všechno levné. Desky a kotouče stály 5 kil...
A ještě mě pochválila, že umím levně nakupovat. JEN KDYBY VĚDĚLA, KOLIK TO VE SKUTEČNOSTI STOJÍ!!!!
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp