MAXIMILIANOVA 728i 97"

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
scorpion

Re: MAXIMILIANOVA 728i 97"

Příspěvek od scorpion »

si sežen radši roletky a máš zas o výbavu navíc ;) jinak k tomu zatmavení... u e32 je mam tmavé mam i roletky takže je to všechno totálně černé a v předu jsou taky docela zatmavené ale večer je z nich vidět ven v poho... kartičku mam všechno s razítkem apod... je pravdou že když to vemu v poměru jak často s tím jezdím tak mě chytají dost.... ale teda nějaké tmavé okna je nezajímali nikdy... a to i když jsem jim dával papíry a zelenou kartu a tu kartičku mam u toho vždy jí viděli a nikdy nic neřekli... vždycky jen jak to uživim, jestli jsem sám ve voze a abych jim otevřel kufr... to je vše
Obrázek
Radek

Příspěvek od Radek »

z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz se hadat nebudes tak vetsinou zadnou pokutu nedostanes bo jen par stovek aby se nereklo... mel jsem folie na spouste aut a nikdy jsem nedostal pokutu vic nez 200,- v noci jsem tomu predchazel tim, ze nez jsem zastavil rozsvitil jsem vnitrni osvetleni aby policajti videli v poho dovnitr a uz timhle pristupem k nim, zmeni oni pristup i k tobe...jednou me stavel nejvetsi postrach z dopravky v nasem okrese, co je schopnej merit i jak je vysoko RZ, denni sviceni, fotit vyfuky, pneu, kola, potahy volantu atd. par lidi dotlacil i k tomu aby na miste strhli folie...me stavel brzy rano v aute s foliema, bez ridicaku,obcanky, zeleny karty a dostal jsem 200,- za doklady a na folie ani necekl, pac jsem k nemu prijel s rozsvicenym vnitrkem...proste je to i o tom pristupu ;)
MHD
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

to neni vubec špatný. ja prave ted taky vaham nad foliema na 65. u nas je mi to celkem burt ale to s tim rozsvicenim je rozhodne k zamysleni a klidne to budu provozovat. jedine co me trochu odrazuje je dovolena a cesty po evrope. tam muzu narazit na hovada ale s timhle by to nemuselo bejt zas tak hrozny... nechci na to davat zadnou 95% a nejaky uplny cernoty ale asi ne pod 80% at to ma nejakej smysl... at tam proste z dalky /jinyho auta atd neni videt... stejne je tam dam co mi jinyho v ty vykladni skrini zbejva. na e38 to je prasarna ale na 65 je to asi uz takova nutnost ... :) hhh
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
T613

Příspěvek od T613 »

s nelegal foliema zajed do rakouska nebo nemecka ... a zpatky jedes vlakem :lol: pamatuj na to ze tohle je bananstat a vsechno okecas ale tam dostanes pokutu xxx€ a nikdo se nebude s tebou bavit
Radek

Příspěvek od Radek »

ja byl s e65 nekolikrat v risi a v poho...a s e31 me na hranicich i prohledavali auto a na folie nic....i kdyz je pravda, ze tam nemam zadny zlababy
MHD
scorpion

Příspěvek od scorpion »

na e38 to taky neni prasárna :D :D neni to jen kvuli víkladní skříni a zajímavého vzhledu ;) ale o tom že můžeš nechat něco na sedačkách v létě ti tam tolik nepere slunce řiká se i že klima pak nemá tolik práce jelikož se to tak neohřívá... chrání ti plasty a celkově interier před UV zářením ;)
Obrázek
scorpion

Příspěvek od scorpion »

T613 píše:s nelegal foliema zajed do rakouska nebo nemecka ... a zpatky jedes vlakem :lol: pamatuj na to ze tohle je bananstat a vsechno okecas ale tam dostanes pokutu xxx€ a nikdo se nebude s tebou bavit
jo jo slyšel jsem že v německu jsou snad úplně zakázany že to tam je drsné s foliema... takže stáhnout okna a řikat že jsou rozbité :D :D
Obrázek
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

scorpion píše:na e38 to taky neni prasárna :D :D neni to jen kvuli víkladní skříni a zajímavého vzhledu ;) ale o tom že můžeš nechat něco na sedačkách v létě ti tam tolik nepere slunce řiká se i že klima pak nemá tolik práce jelikož se to tak neohřívá... chrání ti plasty a celkově interier před UV zářením ;)
pekny hovno... pres rolety videt neni nechaval sem na sedackach notebook i fotak kdekoli klidne pres noc majak porad a nevideli to ani benga kdyz me staveli...
klima s tim nema praci i tak mas dvojity okna...
uv zareni ti filtrujou vsechny bmw okna uz od vyroby...
proste na e38 pokud si nehraju na mafiana to smysl nema. tam sem pro zachovani originality.
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

Snejk píše:
scorpion píše:na e38 to taky neni prasárna :D :D neni to jen kvuli víkladní skříni a zajímavého vzhledu ;) ale o tom že můžeš nechat něco na sedačkách v létě ti tam tolik nepere slunce řiká se i že klima pak nemá tolik práce jelikož se to tak neohřívá... chrání ti plasty a celkově interier před UV zářením ;)
pekny hovno... pres rolety videt neni nechaval sem na sedackach notebook i fotak kdekoli klidne pres noc majak porad a nevideli to ani benga kdyz me staveli...
klima s tim nema praci i tak mas dvojity okna...
uv zareni ti filtrujou vsechny bmw okna uz od vyroby...
proste na e38 pokud si nehraju na mafiana to smysl nema. tam sem pro zachovani originality.
.. aha, tak už vim proč mi u nás říkají ty starej mafiáne :lol: :lol: :lol: :lol:
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
scorpion

Příspěvek od scorpion »

to řikají i u mé e32 s těma oknama :D :D :D

snejk: myslíš originality u všech e38 nebo jen u jedné víš které :D :D
Obrázek
Odpovědět