evlo píše:Blbost, ja v rychlostech pres 200 nikdy nevim jestli vubec slysim motor nebo je to jen rozrany vzduch a dotek gumy s vozovkou. Ropak by delal urcite ratatata

já bych při tý rychlosti taky slyšel ve svým autě jen rozráženej vzduch

jenže po našich silnicích tu s tímhle tak rychle nejedu, navíc tds má 200kmh maximálku, tak ho tak rychle nehoním. ale zvenku děláš kravál a to větší než můj diesel, tak si tu už přestan tahat triko ty vtipálku
a ještě: vypadá to,podle toho co tu od tebe čtu, že jsi se tu pustil se mnou do nějakého soukromého boje čeeče, ale já na to seru, poštuchuju se tu s klukama, co znám, nejen z psaní si na tomhle a jiných forech, ale setkáváme se i osobně, nebo spolu obchodujem a věříme si, když je třeba pomůžem si atd. ale od čeeka, kterej se tu zaregistroval před 14 dny, kterýho vůbec neznám, nevím, jaxe jmenuje, odkuj je, jaký má auto to prostě neberu,víš.

třeba, až se někde sejdem na srázku, kam třeba i taky dojedeš, kde tě třeba trochu poznám,udělám si na tebe úsudek,tak klidně pak změním názor.
tímto přestávám reagovat na tvoje rádobyvtipný poznámky.
ale pokud ti to udělá radost, dobrá, máš lepší model 740i, je po všech stránkách lepší než všechny diesely dohromady, já jsem udělal hroznou chybu, že jsem se rozhodl pro diesela od BMW 7er,

udělej si čárku.

jinač by možná bylo dobrý předvést do sekce uživatele s čím jezdíš, abysme ti to vše co tu píšeš mohli aspon trochu věřit.