Danny.Sp píše:sorry, ale koupit si 7er v super stavu, udělat na ní jen základní servis a nic víc a pak tady pomlouvat auta lidem, který na tom udělali kotel práce ( nemluvim jen o sobě ), to umí fakt každej... a jak sem řek, pokud máš výměnu kol, světel a jinej lak za bastlení, tak to asi o autech, úpravách atd. moc nevíš...
Nenech se mýlit, i moje 7er má své mouchy

Ve své podstatě máš pravdu, raději se pečlivě věnuji předkupnímu výběru a v počátku investuji třeba i o trochu více než by se nabízelo...než abych koupil první vyšeptalou vránu za pár peněz, která se namane, narval do ní nesmysl peněz, který se mi stejně nikdy nevrátí a byl z toho akorát nešťastnej! Za to mi ten počáteční důkladný výběr rozhodně stojí

Pak je to přesně jak píšeš, udělám základní servis a "nic víc", pak už se jenom raduji

Zaplať pán Bůh je nás pořád ještě dost, kteří dáme přednost kvalitě před mrdkou z údolí smrti. Zvlášť pokud se jedná o srdcovou záležitost, kterou pro mě bezpochyby 7er je

Nicméně s klesající cenou ojetin se bohužel vyskytuje čím dál více těch, který do toho vlítnou po hlavě a v poločase zjistí, že na to nemají buď finančně nebo psychicky (sám si myslím jednu takovou krizi prodělal) a nakonec se toho ještě chtějí zbavit...

Tomu jsem chtěl já předejít, proto jsem radši více času a úsilí věnoval tomu výběru...
A znovu říkám, tvoji práci nijak nezatracuji! Zachráněná E32, ještě k tomu HL, paráda! Napsal jsem k tomu pouze
svůj názor -> Udělal jsi na tom kus práce, ale renovace do původního origo stavu by byla
podle mě mnohem lepší. Abych totiž chválil nějaký bastly nebo tuningový speciály, ať už tobě nebo komukoliv jinýmu...to po mě chceš opravdu příliš

Takovou věc nikdy neudělám!