Minulou sobotu jsem si řekl, že je krásné jarní počasí a mohl bych po dlouhé zimě znova vystavit inzeráty na bazoš a různé FB stránky. Tak jak se na podzim neozval skoro nikdo, tak tentokrát se telefon nezastavil a na soukromé zprávy jsem nestíhal odpovídat.
První zájemce byl hned místní člen, ale potřeboval nejdříve prodat jiné auto, což taky může trvat další rok
Asi hodinu po něm volal druhý zájemce, který byl zrovna s rodinou na dovolené na Slovensku a chtěl se hned v neděli při zpáteční cestě na auto podívat. Domluvili jsme si tedy setkání a po pár minutách bylo rozhodnuto.
Tím se spustil řetězec událostí, které mě na pár dní zaměstnaly. Kupec si vyřídil povinné ručení, které jsem měl v úterý v ruce. Ještě ten večer jsem nechal auto odvézt před stanici technické kontroly. Hned ve středu ráno se udělaly emise + TK, zajel jsem vytáhnout SPZ z depozitu a vrátil se s nimi pro auto.
Po příjedu do garáže jsem připravil vše k odjezdu, naplnil auto náhradními díly a šel domů připravit kupní smlouvu.
Dnes jsem ještě ověřil na poště plnou moc, zajel vyzvednout dotyčného na vlakové nádraží a kolem 17:30 odjela třicetdvojka směr Praha.
Poznatek č.1 - Ten design je úžasný a musel jsem zamáčknout slzu, když jsem auto viděl odjíždět.
Poznatek č.2 - Když stojí e32 na slunci, tak to uvnitř krásně voní. Což se o e38 říct nedá

První a zároveň poslední společné fotky

Vše co by se třeba mohlo v novém domově hodit

Poslední rozloučení na cestu