Trochu mi to trvalo, ale po vánocích jsem se dostal k tomu, abych to rozebral...no spíš první část

zddan01 : vyrobce je BEHR
Lehký problém nastal hned při povolování šroubků...jeden nevydržel a při povolování zůstal konec ve spodní část ventilu...takže budu muset vymyslet jak ho dostat ven a zkusit sehnat novy šroubky v OBI...nebo jeslti máte někdo nápad TX20tka a délka tak 5cm ? křížák by asi nevadil
Pak jsem se zasekl v části, kde Gerchan ve svym videu říká : TOHLE JEDNODUŠE SUNDÁM

tak tady je to zvláštním způsobem snad sletovaný...ale kuwa nejde to rozdělat ta tyčka
Dneska sem si psal s prodejcem toho těsnění, že mi to nějak nesedí, že mi tam poslal jedno vetší...a to co bych chtěl taky vyměnit, tam pro změnu tam není...a po Silvestr se mi to podařilo konečně dorozebrat a přišlo mi, že to moje těsnění ve tvaru kloboučku tam chybí...pak i Snejk mi potvrdil, že to nemá mít tvar kloboučku...ale má to být placatý
ještě detail kloboučku

nebyl prasklej...to se podařilo, až když jsem ho sundaval přes ty špičky...což mě přivádí na myšlenku, že tam to nový těsnění asi těžko dám zpátky, pokud se mi to nepovede dorozebrat ??