Tomstrom píše:Prox píše:nemel ty si nahodou 21..nebo tak nejak?

to sem nato m jeste dobre..
a dalsi vec,asi celkem nepodstatna ,ale ten TELEFON v aute jde nak sprovoznit? co se tam dava za karty? mozna by to byla sranda ho nekdy pouzit ,kdyz uz tam jee

proč sranda, já ho občas používám, když někde jedu a nechce se mi lovit tel. z kapsy a něco hledat a mačkat, zmáčknu jen ten symbol telefonu na volantě a volám maželce, rádio se ztlumí a já mluvím se ženou přes hands free, pokud se mnou někdo jede a není z rodiny, tak většinou čumí, co se děje.... jak to, že se s někým bavim, vždyt jsem nikde žádný tel. číslo nevytáčel, nikoho nevolal nic.

samozřejmě tam mám svůj tel. seznam a můžu volat komukoliv. chce to vzít sim kartu a vložit do jinýho telefonu, pak udělat synchronizaci telefonů a uložit seznam na sim kartu, tu pak i s tím držákem ze kterého se nová simkarta vyloupne zasunout do slotu pod telefonem mezi sedačkama, pokud ti to nebude fungovat, jako mně a dalším tady na 7er, tak tu simkartu i stím držákem vraž do slotu v kufru vlevo je takovej deklík, ten otevřeš a tam najdeš bakelitový kvádřík, kde je úzká štěrbina- slot na telefon a pak už ti to půjde, s nastavením tel. je to trochu složitější, pokud umíš německy, nebo anglicky, tak moc ne.
pokud budeš mít i na jaře zájem, vezmu manuál na telefon v češtině na sraz do Mělníka, podle něj si nastavíš telefon, jako jsm to udělal já.