BobbySD 750i

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Re: BobbySD 750i

Příspěvek od BobbySD »

scorpion píše:Udělal jsem to ze zvědavosti... :D ;) Btw kamarád to udělal a řekl, že se mu zdá, že řazení je víc kultivované... :) Tak jsem to taky zkusil a zdá se mi, že to bylo a je lepší... ;) U mě je hlavně problém, že se snažím delší dobu nechat udělat kontrolu oleje v automatu... Bohužel stále není provedena... :roll:
no jo von kazdej kdo to auto mel pred tebou (nejspis kazdej) spolehal na to ze v manualu se pise "dozivotni napln" :) pak to v ty vane vypada jak u me... a to to zas nema najetej nejakej ranec km jako treba jine auta...
ex E36 318i sedan
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Tak já to mam po Snejkovi... takže toho se nebojím, ale když mi to prodával říkal, že je potřeba zkontrolovat.... že to právě nekontroloval a to už je hm nebudu radši psát ale dlouho... a už vůbec ne kolik km :? :? on říkal že až přestane řadit tak jí vyměníme :lol: :lol: ale doufám že řadit bude dlouho a dočká se chtěné repase.. né nucené... :twisted: Koukal jsem na fotky tvé a co jsi sem dával a jedeš pěkně ;) jen tak dál a zase bude o jednu pěkmou sedmu o kterou je staráno víc ;) :) Já už se taky ted hodně zaměřuji na tu technickou část... 8-) naštěstí vše jen prevence :D
Obrázek
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD »

scorpion píše:Tak já to mam po Snejkovi... takže toho se nebojím, ale když mi to prodával říkal, že je potřeba zkontrolovat.... že to právě nekontroloval a to už je hm nebudu radši psát ale dlouho... a už vůbec ne kolik km :? :? on říkal že až přestane řadit tak jí vyměníme :lol: :lol: ale doufám že řadit bude dlouho a dočká se chtěné repase.. né nucené... :twisted: Koukal jsem na fotky tvé a co jsi sem dával a jedeš pěkně ;) jen tak dál a zase bude o jednu pěkmou sedmu o kterou je staráno víc ;) :) Já už se taky ted hodně zaměřuji na tu technickou část... 8-) naštěstí vše jen prevence :D
bud rad :-D ja menim vsecko protoze to je v hajzlu a uz ted se bojim jak to zacne vsecko co je ted jeste ok odchazet az to zacne jezdit xDDD doufam ale ze se mi to povede a bude za par mesicu pekna :) v lete uz ma naplanovane vylety :twisted: jeste je to ale dlouha cesta. hlavne me ted hodne bude brzdit konec skoly...
ex E36 318i sedan
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD »

lidi resil nekdo uz tohle?

Obrázek

urvane ty plastove drzaky bilych plast cvoku
ex E36 318i sedan
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511
kalashnikow

Příspěvek od kalashnikow »

Úplně to tam nevidím, ale Jarda Hacker použil v podobné situaci nějaký dvousložkový tmel, který po smíchání vytvoří jakousi plastelínu / modurit a z toho si vytvaruješ to, co ti chybí.

Mrkni k němu do vlákna.
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD »

no jasny akorat me to tam chybi cele ten "domecek" :-D otazkou je jak by to z toho dvouslozkoveho drzelo na tom podkladu... spis me napadlo prelepit z nejakeho stareho tapecu cele ty drzaky origo je to taky lepene ale nevim no... aby to drzelo
ex E36 318i sedan
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD »

tak pridam jeste maloiu aktualizaci, dneska mi od JaraXe prijely fl prahy, spolujezdcova mlhovka a nejaky kravinky a timto dekuju :) jsou to sice kraviny ktere me zatim az tak netrapi ale kdyz jsou k mani proc je nevzit ze jo :) jinak mam nakoupenych par metru trubek, je treba natahnout nove trubku k nivu tam je stav zalostny a mozna i brzdy uvidim po ocisteni jak na tom budou. jak jsem dale zjistil polaci jsou fakt kurvy ze se ani nevyplati psat polsko s velkym p... nerikam ze vsichni u nas to je asi stejne... ze vzadu nejsou edc tlumice a byly vychcane v kufru o tom jsem vedel ale ze i v predu je jen jeden a druhy je obyc.. a tak dobre na nem byla nasazena ta krytka s kabelem ze jsem to bez zkoumani fakt nepoznal :roll: to bylo docela prekvapko... nastesti jsem objevil slusny zdroj dilu Rostika :twisted: :twisted: a pokud budou tlumice ktere ma v poradku uberu se zatim smerem jeho starsich tlumicu. jsem sice zastance pouze novych dilu ale kilo na nove tlumice jaksi nemam a ten predi vlastne vubec abych je nechal repasovat. takze to nejak budu muset poplacat do kupy ale jejich renovaci (aspon tech zadnich) se stejne nevyhnu. zavaznejsi problem je prevodovka... momentalne shanim nekoho mobilniho kdo by mi ji zdiagnostikoval abych vedel jestli je tam jen nejaka prkotina nebo je pred smrti. v pripade druhe moznosti budu doufat ze v ty dobe nebude prodana steptronic prevodovka zase od Rostika :twisted: :twisted: jak uz jsem psal vzhledem k dokoncovani mojeho vs studia ted nemam zrovna cas se s autem bavit takze spis jen skudlim dily a ve volne chvili neco delam... jo minuly weekend jse, seridil ridicovy dvere po vymene pantu zase od Rosti a uz jsou zavirat normalne :) :twisted: vic zase priste snad i s fotkama
ex E36 318i sedan
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD »

tak par fotek nachystanych veci, jinak diky Spoonerovi za diagnostiku :) kousek jsme se i projeli a tak nejak me utvrdil v tom abych prevodovku zatim nemenil a nechal ji tam takze to je timto pro me vyreseno. s trochou stesti dalsi weekend prijdou na radu tlumice aby byl uz podvozek opravdu komplet. pri tom bych jeste rad zkontroloval motor takovym standardnim servisem (kontrola svicek, jestli to nekde neprisava vzduch, atd) parkrat se mi stalo ze pri dobrzdovani to zdechlo, ale to mohlo byt zapricineno i nedostatkem paliva :twisted: preliti nebo podobne. a vubec tak nejak cely ho zkontrolovat. a pak nejake pokracovani :)

vsechny 4 EDC tlumice, za ty velke dik Rostikovi
Obrázek

k tlumicum rostik dodal jeste cidla naklonu svetel a nejaky kokotiny k edc a rucni brzde :)

Obrázek

a tady jiz pripravene dily pro rucni brzdu, celisti, pruzinky, a oba lanovody ke kolum
ex E36 318i sedan
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511
Spooner

Příspěvek od Spooner »

BobbySD píše: parkrat se mi stalo ze pri dobrzdovani to zdechlo, ale to mohlo byt zapricineno i nedostatkem paliva :twisted: preliti nebo podobne.
No tím natankováním bych začal, protože jestli si dobře pamatuju, tak byl dojezd nějakých 18 km, což je při spotřebě 12L/100 asi 2 litry benzínu :D
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD »

Spooner píše:
BobbySD píše: parkrat se mi stalo ze pri dobrzdovani to zdechlo, ale to mohlo byt zapricineno i nedostatkem paliva :twisted: preliti nebo podobne.
No tím natankováním bych začal, protože jestli si dobře pamatuju, tak byl dojezd nějakých 18 km, což je při spotřebě 12L/100 asi 2 litry benzínu :D
ja jsem na tom BCcku videl nejmin zatim 37 xDDD kdyz jsem jel asi 2km. jinak je tam stabilne 39,5 jak to stoji xD za predpokladu ze to pocita dojezd z toho
ex E36 318i sedan
akt E30 328iC EB87725
akt E38 750i DG21846
akt E39 520i GP15511
Odpovědět