Tak jsem tu dlouho nic nepsal. No tak něco málo přihodím.
Stále jezdím tou 728i e38 většina asi víte každý den. Včera 30.3.2020 jsem prošel STK až na nějaké neduhy svítí mi airbag už 3tím rokem stím nikdo nedokáže pohnout. Podle mého kabeláž bud ve dveřích k airbagu nebo pyropatroně. Dva elektrikáři hledali ale nic nenašli a po smazání chyby diagnostikou to prostě znovu za 5sekund naskočí. Případně to bude někde kabeláž pod sedačkou či kolem pyropatrony protože se airbag rosvítil když se luxovalo auto.
Jinak jsem opravil konečně kroužek volantu a tak mám radost že volant funguje i ovládání na volantu.
Koupil zadní pneu 255/45 R18 tak už konečně za týden přezouvám. Mělo by se počasí uklidnit.
Čeká mě tyč řízení na přední nápravě a silentbloky a čepy.
No a až bude rozumnej čas nechám opravit nebo udělat znovu čalounění stropnici a sloupky. Ještě nevím zda nechám natáhnout to samé nebo dám jinou látku.
Máme tu čalounickou dílnu ve firmě tak se poptám jakým lepidlem to lepí.
Čekají mě ještě zadní lemy protože chytají korozi jinak auto funguje z 95procent je vše ok což mám radost.
A je fakt že to teď udržovat při životě už je jen nahánění se s autem kdo je rychlejší ...zda já s opravami nebo auto si vymyslí něco dalšího.
Zajímalo by mě kdo ještě jezdí denně s e38 do práce a s rodinou atd. Podle mého to má většina jako druhé auto v rodině.