rezignace na 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
Re: rezignace na 7er
jestli ses zastavil na takove pičovině a nemaš 5000 na opravu auta (popř na natankování) tak je opravdu asi lepší to zahodit aj s rukama...

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
Conscious
Však to taky zahazuju... seru na pekáč...
Jsem takhle malej kousek od toho abych vzal baseballku a trochu tomu upravil součinitel odporu vzduchu. 
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
- magnum
ten "spešl" stav km je nejspíš kámen úrazu cely tvojí sedmy!! koupíš takový zubožený auto s nájezdem přes 400tkm (buhví kolik není stočeno) a pak brečíš že nemáš čas na nějaký E21, peníze na béňo a nebaví tě to opravovatConscious píše:Spešl stav km...
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
- magnum
to víš že jo, jen do toho, ulev si na autě který za nic nemůžeConscious píše:Však to taky zahazuju... seru na pekáč...Jsem takhle malej kousek od toho abych vzal baseballku a trochu tomu upravil součinitel odporu vzduchu.
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
-
Conscious
Nájezd má jen kastle... stáčený to není a není to dovoz,je to kupovaný v AuTecu za 4,5 míče. Motor se potkal na hlavě asi před dvěma roky,tenhle je z dovozovky z D která byla od nehody zboku jako banán.
Jinak pokud jde o 400tkm na kastli... no problem když se měnilo kdeco za nový díly a že se to měnilo tak to jsem viděl páč mám asi tunu jetých dílů z toho auta v kůlně. Prostě bylo potřeba pravý rameno... koupily se obě a levý dobrý se uložilo. Takhle to myslím. Brzdy komplet nový... tlumiče nový,výfuky nový,motor jak jsem psal... s nájezdem asi 200tkm. Kasa čertužel původní a mám pocit že tam ta doživotní náplň už dožila,ale hrabat se v tom nechci. Interiér a sicny zejména jsou v takovým stavu,že bys tomu tipoval 50tkm maximálně. Volant by snesl potáhnout věnec nebo to nějak poladit,ten je jetej hodně. Ale zase je vyhřívanej a je to velmi příjemný v tý kládě co tam zrovna je. Atd. atd. atd. ... Není to špatný auto a jistě si nezaslouží skončit jako dárce orgánů nebo buggyna na pole louky les... ale prostě jsem nucen prachy dávat úplně na jiný věci. A prostě tohle nejsou auta na která se dá stopro spolehnout... příliš mnoho příliš staré elektroniky prostě problémy dělá a dělat bude,to by se snad musela kompletně měnit co pět let i s drátama... a že dnes jsou auta opravdu záměrně dělána na určitou dobu ví každej. E32 se tohle omrdávání relativně vyhnulo,ale E38 prostě už je spotřební zboží na určitou dobu a ty naše přesluhujou.
Já to prostě vidím na těch E21... Kvalitka hoši... 30 let starý auto a stále bez nejaký extra práce pokud jde o korozi. E30 už byla ojebaná,poloviční plechy v dvojnásobku vrstev,koroze i na místech kde jiný auta nikdy nehnijou... E36... no škoda slov,to je vůbec hrůza. Takže proč velebit sedmy nebo pětky? To si fakt myslíš že páč E38 stála 4x tolik než E36 tak ji automobilka udělala na věčné časy?
A musíte trochu pánové pochopit tu rozladěnost... když vidím že to dělá co nemá nebo to nedělá co by to dělat mělo a zeptám se na to... a odpovědí mi je obrázek s házením sítě... jooo,mám chutě nacpat hadr vymáchanej v benzínu do flašky s benzínem,zapálit ho a celek prohodit tím slavným dvojitým zasklením... Protože za debila jsem já a to jen proto,že nevím kde ta kokotina na kolech má to či ono... No nevím... ale snaha to vědět byla...
Nic... třeba mě to přejde,zítra budu trhat sedák vzadu a svítit si krbovejma sirkama v nádrži abych viděl... sice mi nebylo řečeno co tam mám hledat ale protože miluju ten štiplavejj smrad z naturalu na rukách... budeme se rochnit a třeba tu zlomenou hůl nad tím autem aspoň omotáme isolepou...

A musíte trochu pánové pochopit tu rozladěnost... když vidím že to dělá co nemá nebo to nedělá co by to dělat mělo a zeptám se na to... a odpovědí mi je obrázek s házením sítě... jooo,mám chutě nacpat hadr vymáchanej v benzínu do flašky s benzínem,zapálit ho a celek prohodit tím slavným dvojitým zasklením... Protože za debila jsem já a to jen proto,že nevím kde ta kokotina na kolech má to či ono... No nevím... ale snaha to vědět byla...
Nic... třeba mě to přejde,zítra budu trhat sedák vzadu a svítit si krbovejma sirkama v nádrži abych viděl... sice mi nebylo řečeno co tam mám hledat ale protože miluju ten štiplavejj smrad z naturalu na rukách... budeme se rochnit a třeba tu zlomenou hůl nad tím autem aspoň omotáme isolepou...
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
- Tomas750iL
bmw neni japonec a neni neznicitelny ale je to otom chcet to a chcet to opravovat podla mna
stim musis pocitat ze se to vysere aj ked si kupil v stave aky si kupil
aj ked nato nemas finance to nevadi...nech to stat treba tyzden a kukaj sa nato z okna ale stale vies ze ta tam caka to auto co si vzdy chcel a tak proste a pak pridu penize opravis a znova jezdis... ja bych to este nezahazoval
stim musis pocitat ze se to vysere aj ked si kupil v stave aky si kupil
aj ked nato nemas finance to nevadi...nech to stat treba tyzden a kukaj sa nato z okna ale stale vies ze ta tam caka to auto co si vzdy chcel a tak proste a pak pridu penize opravis a znova jezdis... ja bych to este nezahazoval
V12
-
Conscious
Tak tohle je fakt no... Neuteče. Teda pokud mu někdo nepomůže protože si bude říkat že to tam stojí nějak dlouho.
Uvidíme... Zatím jsem ve stavu že jsem z toho smutnej,jooo,chtěl jsem to auto,po ex se mi moc stejskalo a 750ka mi k srdci nepřirostla nějak... jenže tohle auto není ex... její příkladnou spolehlivost prostě nemá - i když zde tím zobecněním mu křivdím protože i když netopí,čudí a žere plus nějaké ty drobnosti... nikdy mě nevypeklo a nikdy se mi nestalo že bych nenastartoval. Teď nedávno stálo 3 týdny a i když bylo vidět že má baterka již vcelku dost... napodruhý chytilo a prostě opět jezdilo. Hmmm...
uvidíme zítra co najdeme v té nádrži. 
- Tomas750iL
jo jo ted uz rospravas lepsie 
ono si myslim ze si jeden z 1o ktory maju takto poruchove auto
ale tym by som nezanevrel a ked uz by to bolo tak velmi zle tak to predal a kupil ine treba 730d alebo 735 proste hoci jaku 7xx a pak by si mal cas opravovat aj e21cku atd...radsej mat dobru sedmu a popritom sa laskovat s inym alebo nemat ani jedno ani druhe byt ztoho na nervi a pak spravit nakou vec kteou bys litoval
ono si myslim ze si jeden z 1o ktory maju takto poruchove auto
V12
-
JaraX
hele, s tím topením, odpoj ventily topení, prostě je zruš, obě hadice z ventilů topení propoj kusem trubky, třeba ořechem z goly, at tím muže protíkat voda a vubec tam nejsou ventily topení, radiator apod, potom běž dopředu motoru a tam odpoj dvě velky hadice co vedou do chladiče, ty taky propoj kusem trubky, nalej tam vodu, nastartuj, chytni do rukou obě trubky, posad dalšího člověka do auta at hlida teplotu na budíkach a monitoruj teplotu těma trubkama, měly by se zahřát obě stejně, i v připadě že by byl v prdeli termostat tak to bude hned zahřáty, pokud se nezahřeje ta trubka "topení" tak je to vodní pumpa, ale já si stejně myslím že pokud by byla jakymkoli zpusobem špatná vodní pumpa, tak by ta voda prostě netekla ani to chladiče. odkud to vlastně jsi? kdybych se stavil se mrknout, další věc kterou zkus, odpojit předni i zadní hadice motoru, zadní výstup jeden zacpi korkovým špuntem a do druhyho napoj zahradni hadici, pust vodu a nech to tyct, voda musí vytéct zepředu motoru, prostě to musi byt pruchozi. tydle V8 motory sou strašně jednoduchy a vyřešit topení je malina.
Mě se ted třeba ztrácela voda, nikde nic neteklo, jen co 20km sežralo auto 4litry vody, stačilo napojit kompresor do expanzky, fouknout do toho a zjistit že je malinka prasklinka v hadici z které se jen páří a bylo to vyřešeno.
Mě se ted třeba ztrácela voda, nikde nic neteklo, jen co 20km sežralo auto 4litry vody, stačilo napojit kompresor do expanzky, fouknout do toho a zjistit že je malinka prasklinka v hadici z které se jen páří a bylo to vyřešeno.
BMW service expert - http://www.jarax.net
-
Conscious
Teda Jardo... Dík. Tomu říkám rada.
No a s tím ořechem by mě to ani nenapadlo hih... Bych sháněl trubku a asi nadával že žádnou nemám.
Ventily jsem vyřadil už dávno tomu... Když se mi tam zlomil jeden tak jsem to otevřel a vytahal vlastní uzávěry (ty tyčky s hříbečkama na koncích) a cívky odpojil od proudu. Ponechal jsem v chodu jen to čerpadýlko pod nima. Zkrátka je to teď vlastně jako propojený Tčkem. No kdybys měl cestu sem nebo okolo... rád tě poznám samo... Jsem ze Dvora Králové - docela daleko od tebe.
Tak mě napadlo... jak vyřešit vlastní pumpu po sundání hadic? Pojede s motorem a bez vody...
Nebo by mohla něco z motoru vytahat ven?